Ανακοίνωση της διοίκησης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ του Δήμου Φαιστού:

“Με ανησυχία παρακολουθούμε τα όσα εξελίσσονται σε κεντρικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο ως αποτέλεσμα μιας ανίκανης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ως στελέχη της Ν.Δ., στελέχη της πρώτης γραμμής, βρισκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς  και στο πλευρό του Γραμματέα του Κόμματός μας, Μεσαρίτη Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, δηλώνοντας ότι:

Αναλαμβάνουμε ως προσωρινή Διοίκηση της Δημοτικής Τοπικής  Οργάνωσης της ΝΔ του Δήμου Φαιστού, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ηγεσία του κόμματος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και του προέδρου μας Καλλέργου Βουλγαράκη, αλλά και με διάθεση ειλικρινούς  στήριξης στο έργο όλων των στελεχών του ψηφοδελτίου μας στο νομό.

Στόχος μας είναι η ενεργή παρουσία του κόμματος σε επίπεδο Δήμου Φαιστού, η ανάδειξη τοπικών θεμάτων και η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς. Επίσης θα μεριμνήσουμε άμεσα για τη στέγαση της οργάνωσης σε κεντρικό γραφείο στην έδρα του Δήμου και για την εντονότερη παρουσία του κόμματος  στις δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, Τυμπακίου και Ζαρού.

Άμεσα στοχεύουμε στον προγραμματισμό ανοικτής εκδήλωσης με σκοπό την ενίσχυση του μηνύματος του κόμματός μας σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην ενίσχυση της παρουσίας σε τοπικό επίπεδο νέων στελεχών που πρόσκεινται στην παράταξή μας.

«Ανοίγουμε τις πόρτες του κόμματος και σε τοπικό επίπεδο, στηρίζουμε τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, αυξάνουμε τις δυνάμεις της παράταξής μας ακόμα περισσότερο στη Μεσαρά.»

Ο Πρόεδρος

Μανούσος Πουλινάκης

Τα μέλη

Ιωάννης  Αναγνωστάκης

Γεώργιος Κοκαράκης

Μιχαήλ Σγουρός

Μαρία Καφάτου

Ιωάννης  Στεφανάκης

Μάρκος Κωνσταντουλάκης

Εμμανουέλα Ορφανουδάκη

Εμμανουήλ Παπουτσάκης

Μιχαήλ  Λεμονομιχελάκης

Δημοσθένης Παπαδάκης”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook