Ανακοίνωση για προσλήψεις έχουν εξαγγείλει δήμοι της Κρήτης.

Δείτε παρακάτω τις θέσεις που αφορούν, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων ανά δήμο

40 νέες προσλήψεις στο Δήμο Χανίων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού ΣΑΡΆΝΤΑ (40) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών για την «Παιδική Εξοχή – Κατασκήνωση Καλαθά» με διάρκεια απασχόλησης έως δύο μήνες για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα .

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

1.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών

2.Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

3.Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού σύμφωνα με την παρ.2 του αρθρ.169 του ν.3584/07 και να μην έχουν κώλυμα απασχόλησης δωδεκαμήνου στο Δήμο Χανίων .

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ  Όπως αυτά αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα και στα άρθρα 8 & 9 της ΚΥΑ Δ22 οικ. 22418/730/18.05.2016(ΦΕΚ1488/26.05.2016τεύχοςΒ’)Ανάθεση οργάνωσης και λειτουργίας Παιδικών Εξοχών – Κατασκηνώσεων του Κρατικού Προγράμματος σε Δήμους. Τα στελέχη της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης είναι απόφοιτοι της σχολής Εκπαίδευσης Στελεχών ΠΕ ή απόφοιτοι των ΙΕΚ με ειδικότητα στελεχών κατασκηνώσεων. Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα παραπάνω προσόντα, προτιμώνται απόφοιτοι Λυκείου με ευδόκιμη κατασκηνωτική εμπειρία. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το αρθρ.169 του ν.3584/07 και 206 του Ν.3584/2007 ότι είναι αληθινά τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση(δίνεται από την υπηρεσία)

3. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών και της άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)

4. Βεβαιώσεις κατασκηνωτικής εμπειρίας (όπου απαιτείται) (στις περιπτώσεις εμπειρίας στο Δήμο Χανίων δεν απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης) 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Χανίων, (στη διεύθυνση Κριάρη 40, Μέγαρο Πάνθεον, Χανιά, 1ος όροφος, στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, (τηλ. επικοινωνίας: 2821341670-671-674), από 15/6/2016 έως και 22/6/2016 από 8.30 π.μ. εως 2.30 μ.μ

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν και ηλεκτρονικά στο email: [email protected] ή με αποστολή στο FAX 2821341679 . Η παρούσα ανακοίνωση και η αίτηση είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων (www.chania.gr) (Σημείωση : Το προσωπικό της κατασκήνωσης εν γένει παραμένει 24 ώρες το 24ωρο μέσα στην κατασκήνωση όλες τις ημέρες των κατασκηνωτικών περιόδων . )

9 θέσεις εργασίας στα Χανιά

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων – Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, που εδρεύει στο Δήμο Χανίων

Δείτε εδώ την προκήρυξη

9 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σητείας

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), στη «Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρεία Σητείας» με το διακριτικό τίτλο «Μ.Α.Δ.Ε.Σ. Α.Ε.», που εδρεύει στο Παλαίκαστρο του Δήμου Σητείας.

Δείτε εδώ την προκήρυξη

5 προσλήψεις στο Δήμο Ιεράπετρας

Ο Δήμος Ιεράπετρας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Ιεράπετρας που εδρεύει στην Ιεράπετρα Ν. Λασιθίου 

Δείτε εδώ την προκήρυξη

3 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγ. Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν.) ύστερα από την υπ’ αριθ 102/2016 απόφαση επαναπροκήρυξης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό (ναυαγοσώστες) με τρίμηνη απασχόληση 

Δείτε τις θέσεις εδώ

 

dikaiologitika.gr

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook