Το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Πρόβα 4ώρου» που τελεί υπό την αιγίδα του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου, ανεβάζει το θεατρικό έργο του Άγγλου συγγραφέα Τζων Πρίσλεϋ «Ο Επιθεωρητής Έρχεται». Πρόκειται για την έβδομη θεατρική παραγωγή της ομάδας που ξεκίνησε τις προσπάθειές της το 2010. 

Λίγα λόγια για το έργο

Μια μεγαλοαστική οικογένεια, γιορτάζει τους αρραβώνες της κόρης και την ένωση δύο πλούσιων οικογενειών, αλλά ο ερχομός ενός επιθεωρητή της αστυνομίας που ερευνά τον θάνατο μιας φτωχής κοπέλας, θα ανατρέψει τα πάντα. 

Ο «Επιθεωρητής έρχεται» θεωρείται απ’ τους μελετητές το καλύτερο έργο του Πρίσλεϋ και ένα από τα κλαστικά έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Ο συγγραφέας στήνει σε πρώτο επίπεδο ένα αστυνομικό δράμα που ο θεατής το παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αυξανόμενη αγωνία για να θίξει το διαχρονικό θέμα της ευθύνης και της ανευθυνότητας του ανθρώπου απέναντι στους συνανθρώπους του.

Οι συντελεστές

Η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Τριανταφύλλου και τους ρόλους υποδύονται οι: Στάθης Παλιάμπελος (Επιθεωρητής Γκουλ), Σπύρος Παππάς (Άρθουρ Μπέρλινγκ), Χάρης Κοκολάκης (Τζέραλντ Κρόφτ), Αφροδίτη Ράπτη (Σήλα Μπέρλινγκ), Ινώ Γεωργακάκη (Σύμπιλ Μπέρλινγκ), Θοδωρής Παρασκάκης (Έρικ Μπέρλινγκ) , Αργυρώ Χαραλαμπάκη (Υπηρέτρια)

Μέρες και ώρες παραστάσεων

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, ώρα 9 το βράδυ, στις 18/6, 19/6, 20/6, 21/6 και 22/6. Τιμή εισιτηρίου 10 € και 5 € για μαθητές, φοιτητές και ανέργους. Τα έσοδα θα διατεθούν για την συντήρηση της βιβλιοθήκης του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάμου. 

Για περισσότερες πληροφορίες και οπτικό υλικό: https://www.facebook.com/events/301255040206819/

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook