«Όσα είπε ο κ. Πολάκης δεν συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα»

Αποστάσεις από τις δηλώσεις αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη περί συμμετοχής πολλών δικαστικών σε παραδικαστικά κυκλώματα πήρε από τη Βουλή ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης κι εγώ προσωπικά εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη και το επίπεδο απονομής της και τους δικαστικούς λειτουργούς – τη συντριπτική τους πλειονότητα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος.

Μάλιστα τόνισε ότι ναι μεν σέβεται το ατομικό δικαίωμα του καθενός να εκφράζει την άποψή του, ωστόσο, όπως τόνισε όταν οι καταγγελίες δεν αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα, τότε αποτελούν απλές δηλώσεις.

«Όσα είπε ο κ. Πολάκης δεν συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα. Μου θυμίζει το δάσκαλό μου στη Νομική που έλεγε ότι η περιύβριση έχει σημασία όταν αντανακλά σε συγκεκριμένα πρόσωπα άρα να αποτελεί δυσφήμιση ή περιύβριση αλλιώς αποτελεί μία δήλωση δίχως νόημα ή είναι μία θεσμική κριτική», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Την αποπομπή του Παύλου Πολάκη ζήτησε ο Μάκης Βορίδης, ενώ και ο Κώστας Τζαβάρας κάλεσε τον πρωθυπουργό να βάλει τέλος στο «αντιδημοκρατικό κρεσέντο χυδαιότητας» του αναπληρωτή υπουργού υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook