Τελευταία ενημέρωση: 22:30

Αίσια και λίγο… κωμική η τροπή της εξαφάνισης – Την ώρα που η σύζυγος του έψαχνε τον άντρα της, εκείνος έψαχνε τη γυναίκα του με την παρέα τους

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 50χρονου ο οποίος χάθηκε στο Λιμάνι των Χανίων, προκαλώντας συναγερμό στις αρχές που επιδόθηκαν σε εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 50χρονος τουρίστας, βρίσκεται στα Χανιά μαζί με τη σύζυγό του για διακοπές. Νωρίς το απόγευμα, μετέβη στο Παλιό Λιμάνι για να φωτογραφίσει αξιοθέατα όμως από εκεί εξαφανίστηκε.. Η σύζυγός του ειδοποίησε τις αρχές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, με τη συμμετοχή του λιμενικού και του δημοτικού λιμενικού ταμείου, για τον εντοπισμό του.

Οι έρευνες έγιναν τόσο σε ξηρά όσο και θάλασσα όμως όπως αποδείχτηκε δεν υπήρχε κανένας λόγος ανησυχίας καθώς ο 50χρονος μετέβη ο ίδιος στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων δηλώνοντας την παρουσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος τουρίστας, έχασε τον προσανατολισμό του και καθώς δεν μπορούσε να βρει τους οικείους του, αποφάσισε να μεταβεί στο τμήμα και από εκεί οι αστυνομικοί να τον βοηθήσουν να βρει τους δικούς του.

Έτσι την ώρα που η σύζυγος έψαχνε τον άντρα της, εκείνος έψαχνε τη γυναίκα του με την παρέα τους. Τέλος καλό όλα καλά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook