Ο Παύλος Πολάκης, αν γνωρίζει κάτι για τη Δικαιοσύνη, θα έπρεπε να το καταθέσει στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα, σχολίασε ο Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  σχετικά με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού που προκαλούν ακόμη αντιδράσεις.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτήρισε ως επιπόλαιες και άστοχες τις επίμαχες δηλώσεις του κ. Πολάκη.

«Είναι επιπόλαιες γιατί ο κ. Πολάκης εξ όσων γνωρίζω είναι γιατρός, άρα κατά τεκμήριο δεν γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της Δικαιοσύνης. Αν παρά ταύτα έχει συγκεκριμένη γνώση συγκεκριμένων περιστατικών θα όφειλε να την καταθέσει τη γνώση του αυτή στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Δικαιοσύνης και αν τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα αδρανούσαν, τότε να έβγαινε και να καταγγείλει επώνυμα τον τάδε εισαγγελέα ή τον τάδε πρόεδρο κλπ.», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος, σημειώνοντας ότι δείχνει τουλάχιστον επιπολαιότητα το να εξαπολύει κάποιος τέτοιου είδους μομφές γενικώς και αορίστως κατά μεγάλου αριθμού δικαστών.

«Από εκεί και πέρα είναι και άστοχες διότι ο κ. Πολάκης δεν είναι ένας τυχαίος γιατρός, δεν είναι ένας απλός βουλευτής, είναι αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Θα όφειλε λοιπόν να ασχοληθεί με τα προβλήματα της υγείας, γιατί υπάρχουν τεράστια προβλήματα στη δημόσια υγεία», σημείωσε ακόμη.

 

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook