Στο… καυτό από τη ζέστη Κολυμβητήριο Χανίων ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES σημείωσε ακόμα μία νίκη, με 9-6 απέναντι στον αξιόμαχο Ν.Ο. Ρεθύμνου, για την 8η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Πρωταγωνιστές για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, ο οποίος λόγω τιμωρίας παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα, ήταν οι Κατσουλάκης και Μπαριωτάκης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Παρά τις απουσίες του ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ANEK LINES κατάφερε να περάσει επιτυχώς το εμπόδιο του Ν.Ο. Ρεθύμνου κερδίζοντας μέσα σε συνθήκες… αφόρητης ζέστης το μεσημέρι του Σαββάτου με σκορ 9-6 στο Κολυμβητήριο Χανίων για την 8η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Με το θερμόμετρο να δείχνει πάνω από 35 βαθμούς Κελσίου, οι πολίστες των δύο ομάδων και όλοι όσοι βρέθηκαν στο Κολυμβητήριο… δοκίμασαν τις αντοχές τους. Ο ΝΟΧ κατάφερε έτσι εκτός από τη ζέστη να κερδίσει και το Ρέθυμνο που παρουσιάστηκε αξιόμαχο και προσπάθησε στο μέτρο του δυνατού να περιορίσει τους γηπεδούχους που ήταν το μεγάλο φαβορί εξ αρχής.

Ο Ναυτικός Ομιλος είχε σε πολύ καλή μέρα τον Γιώργο Κατσουλάκη που σημείωσε τα 4 από τα 9 γκολ της ομάδας του, ενώ στο β’ ημίχρονο ανέλαβε δράση ένας ακόμα πολύ έμπειρος παίκτης της ομάδας, ο Οδυσσέας Μπαριωτάκης που σκόραρε άλλα 3 τέρματα.
Να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ηλίας Μαχαίρας, παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα λόγω τιμωρίας.

Εν κατακλείδι, με αυτή τη νίκη, ο ΝΟΧ ANEK LINES σφραγίζει και μαθηματικά την παρουσία του στον όμιλο ανόδου όπου θα επιδιώξει μετά από τρία χρόνια να επιστρέψει στην Α1.

Η διακύμανση του σκορ
1-0 Κατσουλάκης
2-0 Κατσουλάκης
2-1 Χάνδανος
3-1 Μυγιάκης
3-2 Χάσικος
4-2 Κατσουλάκης
4-3 Χάνδανος
4-4 Χάνδανος
5-4 Μυγιάκης
6-4 Κατσουλάκης
6-5 Μακρυγιάννης
7-5 Μπαριωτάκης
8-5 Μπαριωτάκης
9-5 Μπαριωτάκης
9-6 Πίσσας

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-1, 4-3, 1-1

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Μπιτσάκης, Κατσουλάκης 4, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Τσιστράκης, Παπαμανωλιουδάκης, Βολτυράκης, Μπαριωτάκης 3, Μαραγκουδάκης, Μανιουδάκης, Μητράκης, Μυγιάκης 2.

Ν.Ο. Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Μπατάκης, Τουτουντσιδάκης, Σταυρουλάκης, Χάνδανος 3, Τζαγκαράκης, Καλομενόπουλος, Ραπτάκης, Ασουμανάκης, Παναγιωτάκης Γεωργ., Μακρυγιάννης 1, Παναγιωτάκης Ιωάνν., Παπαδάκης, Φραγκάκης, Πίσσας 1, Χάσικος 1

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook