Τελευταία ενημέρωση 14:30

Μια 46χρονη υπάλληλος καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου δίνει μάχη για να κρατήσει το ένα κάτω άκρο μετά από εργατικό ατύχημα που είχε σήμερα νωρίς το πρωί.

Συγκεκριμένα, την ώρα που γινόταν η αποκομιδή των απορριμμάτων κοντά στο ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να μαζέψει κάποια χαρτιά που είχαν πέσει με αποτέλεσμα να χτυπηθεί απο το απορριμματοφόρο το οποίο εκείνη την στιγμή έκανε όπισθεν.

Αποτέλεσμα ήταν η 45χρονη να τραυματιστεί στην κοιλιά και το πόδι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η ζωή της γυναίκας δεν κινδυνεύει ωστόσο, οι γιατροί προσπαθούν να διατηρήσουν το κάτω άκρο, 

Μετά την διενέργεια αξονική τομογραφίας εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, τα αποτελέσματα είναι αισιόδοξα.

Η 46χρονη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, εργάζεται επι 16 χρόνια στην καθαριότητα του Δήμου Ηρακλείου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το απορριμματοφόρο οδηγούσε ο ίδιος – συμβασιούχος – οδηγός, ο οποίος ήταν στο τιμόνι του απορριμματοφόρου που είχε εμπλακεί σε ένα ακόμη εργατικό ατύχημα στις 8 Μαρτίου, όταν είχε τραυματιστεί σοβαρά ένας ακόμη 43χρονος εργαζόμενος στην καθαριότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook