Τι έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμά του ο 85χρονος δράστης και αυτόχειρας – Σκότωσε τον ένα γιο του για το «καλό» του άλλου 

«Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάστακτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του». Αυτό έγραψε, σύμφωνα με πληροφορίες , σε ιδιόχειρο σημείωμα ο 85χρονος, ο οποίος δολοφόνησε με έξι σφαίρες τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας.

Ο ηλικιωμένος δράστης, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο περίστροφο, είχε προμελετήσει το έγκλημα και είχε αφήσει στο κομοδίνο ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του. Ο 85χρονος είχε σχεδιάσει –όπως και τελικά έπραξε- να δολοφονήσει το γιο του που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, να αυτοπυροβοληθεί και να αφήσει την κληρονομιά του στο δεύτερο παιδί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα έγραψε, ήθελε να απαλλάξει το δεύτερο γιο του από το «βάρος» του 49χρονου. Παράλληλα, στο ίδιο σημείωμα αναφέρει ότι –εν είδει άτυπης διαθήκης- αφήνει στο γιο του χρηματικό ποσό.

Το χρονικό

Έξι φορές πυροβόλησε το γιο του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 85χρονος μέσα στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης όταν γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς από διπλανό σπίτι και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν νεκρό έναν 85χρονο στην αυλή του σπιτιού και στο εσωτερικό του έναν 49χρονο –γιο του- που έφερε έξι τραύματα. Δίπλα στον αυχένα του 85χρονου βρέθηκε ένα περίστροφο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με το όπλο αυτό ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε έξι φορές το γιο του και στη συνέχεια όταν συνειδητοποίησε τι έχει κάνει αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι ο 85χρονος έφερε δύο τραύματα από περίστροφο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook