Ενώ ο Πρωθυπουργός πριν απο πέντε ημέρες ανακοίνωσε τα τέλη Ιουλίου, ο διαγωνισμός πάει για τις 30 Σεπτεμβρίου

Σε κακό σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα του διαγωνισμού για την δημοπράτηση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου.

Όπως φαίνεται, στην συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το "οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά ο διαγωνισμός συνεχίζει να αναβάλλεται".

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας  κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης  με την πληροφόρηση της αναβολής της δημοπράτησης του αεροδρομίου Καστελλίου,  δηλώνει τα παρακάτω:

"Δυστυχώς απόψε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πληροφορούμαι ότι ο διαγωνισμός για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι μετατίθεται για τις  30 Σεπτεμβρίου.

 Με λύπη και οργή διαπιστώνω ότι η κοροϊδία δεκατριών χρόνων συνεχίζεται, εκθέτοντας προσωπικά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και Βουλευτή Ηρακλείου Αλέξη Τσίπρα που μόλις πριν πέντε μέρες εξήγγειλε την οριστική και αμετάκλητη ημερομηνία δημοπράτησης για τα τέλη Ιουλίου.

 Εκθέτει ακόμη τον αρμόδιο Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη,  ο οποίος την ημέρα της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στη Βουλή ενημέρωνε την Εθνική Αντιπροσωπία ότι η δημοπράτηση οριστικά και αμετάκλητα θα γίνει στο τέλος Ιουλίου. 

 Στην απογείωση της κοροϊδίας για την Κρήτη, τον τόπο μας και τους δημότες, η Δημοτική Αρχή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις αρχές της εβδομάδας θα επανεξετάσει τη θέση και τη στάση της.  

 Η ανοχή και η κοροϊδία τελείωσε. Η ανάπτυξη και η τύχη του τόπου μας αφορά πρωτίστως τους φορείς  και τους πολίτες της».    


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook