Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στα Χανιά με πρωταγωνιστή έναν μεθυσμένο Αμερικανό ο οποίος κατέληξε μετά από ατύχημα σε χαντάκι.

Ο 26χρονος, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά με το αεροπλανοφόρο Τρούμαν που κατέπλευσε χθες στο λιμάνι της Σούδας, διασκέδαζε σε μπαρ, στο κέντρο της πόλης.

Αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγε στην πιάτσα ταξί στην οδό Καραϊσκάκη, και έκλεψε ένα ταξί που ήταν σταθμευμένο στο σημείο. Ο οδηγός του οχήματος μάταια προσπάθησε να τον σταματήσει όταν αντιλήφθηκε ότι ο 26χρονος έφευγε μαζί με το ταξί του.

Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι στην προσπάθειά του να αποτρέψει την κλοπή του ταξί, τραυματίστηκε στα άκρα.

Τα ίχνη του 26χρονου χάθηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου βρέθηκε το ταξί σε ένα χαντάκι κοντά στην Αγυιά και ο ίδιος είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο νεαρός, δεν φέρει βαριά τραύματα, όμως θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις.

Ο οδηγός ταξί, που έπεσε θύμα της μεθυσιάς του Αμερικανού, κατέθεσε σήμερα το πρωί μήνυση για το συμβάν, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. Επίσης, μέλη της Διοίκησης του αεροπλανοφόρου Τρούμαν και της Αμερικάνικης Βάσης μετέβησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να ενημερωθούν για το συμβάν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook