Διχάζει το πάρκινγκ της Περίδου την νυν με την πρώην δημοτική αρχή καθώς τέσσερις μέρες αφού δόθηκαν σε δοκιμαστική λειτουργία οι πέντε υπέργειοι όροφοι του πάρκιγνκ, συνεχίζονται οι βολές εκατέρωθεν μεταξύ του δημάρχου Τάσου Βάμβουκα και του πρώην δημάρχου κ. Μανόλη Σκουλάκη.

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση Σκουλάκη περί ατυχών δηλώσεων του δημάρχου Χανίων, ο κ. Βάμβουκας επανέρχεται κατηγορώντας τον πρώην δήμαρχο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Η δήλωση του κ. Βάμβουκα έχει ως εξής: 

«Ο κ. Σκουλάκης παρουσιάζεται ενοχλημένος από μία δήλωσή μου, που αφορούσε την προηγούμενη δημοτική αρχή και τις ενέργειές της, σχετικά με το “κολλημένο” δημοτικό πάρκινγκ της Περίδου, που παραλάβαμε και που η παρούσα Δημοτική Αρχή κατάφερε να “ξεκολλήσει”.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι παραλάβαμε έναν σκελετό φάντασμα στο κέντρο της πόλης και παραδώσαμε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο έργο παραδίδοντας το σε χρήση για τους δημότες και τους επισκέπτες πριν από λίγες ημέρες, μαζί και με την ανάπλαση που κάναμε στην ευρύτερη περιοχή. Ήταν μεγάλη επιτυχία της παρούσης Δημοτικής Αρχής το ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια, που καθιστούσαν το σημαντικό αυτό έργο εξαιρετικά επισφαλές ως προς την ολοκλήρωσή του. 

Αυτό είναι που φαίνεται να ενοχλεί τον κ. Σκουλάκη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι προβλήματα υπήρχαν αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση. Για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει, αποφάσισε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Θα ήταν καλύτερα να αναγνωρίσει την ενεργή ανάμειξή μου η οποία χρειάστηκε πριν ακόμα αναλάβω τα καθήκοντά μου, προκειμένου να σωθεί το έργο. Γνωρίζει επίσης καλά ότι πάντα αναγνωρίζω τη συμβολή των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών σε οποιοδήποτε συνεχιζόμενο έργο ολοκληρώνουμε. 

Θα ήταν εξόχως τιμητικό για τον ίδιο, να αναγνωρίσει την επιτυχία μας που αποτελεί και επιτυχία της Χανιώτικης κοινωνίας κι ας αφήσει τα επικοινωνιακά τεχνάσματα».