Πέντε πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων είναι υποψήφιοι για τη συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Παίδων που θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί φέτος στο Βελιγράδι από 8 έως 10 Ιουλίου και το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ξεκίνησε την Τρίτη (21/06) υπό τις οδηγίες του Νίκου Βενετόπουλου.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Υποψήφιοι για τη συμμετοχή στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Παίδων στους Βαλκανικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Βελιγράδι το διάστημα από 8 έως 10 Ιουλίου είναι πέντε πολίστες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, οι οποίοι από την Τρίτη 21 Ιουνίου συμμετέχουν σε καμπ προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Νίκου Βενετόπουλου.

Οι Χανιώτες αθλητές μαζί με άλλους 30 από Σωματεία από την υπόλοιπη Ελλάδα προπονούνται στο Κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, με τον κ. Βενετόπουλο ν’ αναμένεται να καταλήξει στις επιλογές που θα κάνει για τη διοργάνωση που ακολουθεί στη Σερβία.

Οι πέντε αθλητές του Ν.Ο. Χανίων είναι οι εξής: Αποστολάκης Παναγιώτης, Βολτυράκης Βασίλειος, Μανιουδάκης Ιωάννης, Παπαμανωλιουδάκης Θεόδωρος και Τσιστράκης Εμμανουήλ.

Όσον αφορά τα άλλα παιδιά, είναι τα εξής: Ίλιτς (ΑΝΟ Γλυφάδας), Χριστοφορίδης, Πάλιος, Γονιωτάκης (Παλαιό Φάληρο), Κουλούρης, Παπαδόπουλος (ΑΣ Απόλλο), Δήμου (ΓΣ Ηλιούπολης), Καινούργιος (Ποσειδών Ιλισίων), Μανουδάκης (ΝΕ Πατρών), Λέντας (Νηρέας Λαμίας), Βυθούλκας (Νηρέας Χαλανδρίου), Γλούμης (Νίκη Βόλου), Ξανθόπουλος, Κουρούβανης, Πιόβαν, Καλογερόπουλος, Μαυρωτάς, Γραμματικός (ΝΟ Βουλιαγμένης), Τσιτσάρας, Πασσάς (ΝΟ Πατρών), Μπραήμης, Βαλιανάτος, Χαλυβόπουλος, Κούκιας, Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Καραΐσκος (ΟΥΚ Βόλου), Αβαγιανός (Πανιώνιος), Καραβιώτης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος και Γκαρλής (ΠΑΟΚ).

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook