Στα Χανιά βρέθηκε αυτές τις ημέρες, φιλοξενούμενη από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ομάδα Σουηδών της εταιρίας FREMANTLE MEDIA και του Κρατικού Καναλιού TV3 για μια σουηδική τηλεοπτική παραγωγή.

Η σειρά λέγεται «Οι πρώτες μου διακοπές» («Min första semester»), και ακολουθεί δύο ταξιδιώτες που για πρώτη φορά ταξιδεύουν από τη χώρα τους στο εξωτερικό. Καταγράφει τις εντυπώσεις, τις εμπειρίες και τα συναισθήματα των ταξιδιωτών στις πρώτες τους διακοπές. Οι ταξιδιώτες δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά πολίτες κάθε ηλικίας, ζευγάρια ή φίλοι.

Η εκπομπή θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο. Η ομάδα που μας επισκέφθηκε απαρτιζόταν από 8 άτομα – 6 άτομα από την παραγωγή, και 2 άτομα, οι πρωταγωνιστές της σειράς, που είναι ένα ζευγάρι παντρεμένο εδώ και χρόνια και κάνει τώρα το «ταξίδι του μέλιτος».

Τα γυρίσματα έγιναν κυρίως εντός της πόλης των Χανίων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Γεωργιούπολης, όπου και διέμειναν στο νεότευκτο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Άνεμος», ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του ξενοδοχείου, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων. 

Το τηλεοπτικό συνεργείο και τους ταξιδιώτες καλωσόρισε στα Χανιά ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα για την προβολή των Χανίων μέσω της εκπομπής τους, και ευχήθηκε να επισκεφτεί ξανά στο Νομό μας, όχι για εργασία, αλλά για διακοπές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook