Απίστευτο αυτό που συμβαίνει και φέτος στις παραλίες – Τέσσερις νεκροί μόνο τον Ιούνιο σε θάλασσες των Χανίων, επτά συνολικά στις παραλίες της Κρήτης από την αρχή του μήνα

Λίγες ώρες αφότου ηλικιωμένη τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή σε θάλασσα της Κισάμου, ένα δεύτερο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε θάλασσα των Χανίων, με θύμα ηλικιωμένη Χανιώτισσα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, μια 72χρονη γυναίκα από τα Χανιά, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία, στην Κυανή Ακτή, στις Καλύβες Αποκορώνου.

Στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστρια η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να σώσει την ηλικιωμένη αλλά ήταν αδύνατο. Η ηλικιωμένη δεν αντιδρούσε στις προσπάθειες ανάνηψης και λίγη ώρα αργότερα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς ήταν πολύ αργά για την 72χρονη ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατος επήλθε από πνιγμό ή είχαν προηγηθεί παθολογικά αίτια.

Την υπόθεση διευρενά το κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων ενώ τις επόμενες ώρες, η ναυαγοσώστρια αναμένεται να δώσει κατάθεση στις λιμενικές αρχές, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

Αξζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του μήνα, σε παραλίες της Κρήτης έχουν καταγραφεί 7 θάνατοι. Στις 8 και 9 Ιουνίου, τρείς άνθρωποι ξεψύχησαν στη Σκαλέττα Ρεθύμνου, στην Ιεράπετρα και στην Γεωργιούπολη Χανίων, την επόμενη ημέρα, στις 10 Ιουνίου, ένας 70χρονος στα Φαλάσαρνα στα Χανιά, στις 19 Ιουνίου, μια ακόμη άτυχη γυναίκα πέθανε στο Σφακάκι Ρεθύμνου,  και σήμερα 23 Ιουνίου, οι παραλίες του νησιού σημαδεύτηκαν από δύο ακόμα μοιραία περιστατικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook