Το Club Marine Palace, τo αγαπημένο Grecotel all inclusive ξενοδοχείο στην Κρήτη, σας υποδέχεται το καλοκαίρι υπέροχα ανανεωμένο. Άνετα οικογενειακά δωμάτια σε λουλουδόκηπους, εξωτικές πισίνες, κέντρο θαλασσοθεραπείας & νέα εστιατόρια με πλούσιο μενού. 

Μή χάσετε το Νέο συναρπαστικό Aqua Park – Kingdom of Poseidon στο Club Marine Palace

H απόλυτη καλοκαιρινή διασκέδαση για όλη την οικογένεια!

Βουτιά στην απόλαυση! Το ολοκαίνουριο mega Αqua Park – Kingdom of Poseidon στο Club Marine Palace & Suites στο Πάνορμο της Κρήτης κάνει θραύση προσφέροντας την καλύτερη ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια. Σε μια έκταση 6.000 m² στο πιο προνομιακό σημείο του ξενοδοχείου με υπέροχη θέα στο Κρητικό Πέλαγος και το γραφικό ψαροχώρι Πάνορμο το νέο απίθανο Αqua Ρark σπάει όλα τα ρεκόρ! Με συναρπαστικά παιχνίδια, φανταστικές νεροτσουλήθρες που δεν τελειώνουν ποτέ, πύργους περιπέτειας για μικρούς και για μεγάλους, απίθανα τούνελ, ατέλειωτες πισίνες, υδάτινες διαδρομές με εκτοξευτήρες νερού και πολλά πολλά άλλα, δεν θα σας κάνει καρδιά να βγείτε από το νερό! Αν αναζητάτε κάτι διαφορετικό στις διακοπές σας που θα θυμάστε για καιρό κάντε κράτηση φέτος στο Club Marine Palace!

Kingdom of Poseidon – Πότε θα πάμε στο Marine Palace μαμά;

Τι είναι πιο συναρπαστικό για τα παιδιά από έναν φανταστικό κόσμο γεμάτο χρώματα και παιχνίδια, συγκλονιστικές νεροτσουλήθρες, φοβερούς πύργους και carousel, ηφαίστεια με τόνους νερού που ξεχύνονται πάνω σου: το Βασίλειο του Ποσειδώνα είναι εδώ!

Τα πιτσιρίκια θα ενθουσιαστούν με τον φοβερό πύργο περιπέτειας που δεσπόζει σε μια υδάτινη επιφάνεια 1.000 m². 100 φανταστικά παιχνίδια προσφέρουν στα παιδιά κάθε ηλικίας αμέτρητες δυνατότητες να εξερευνήσουν και να παίξουν με το νερό, να διασκεδάσουν και να χαρούν κάτω από τον ήλιο με απίστευτες δραστηριότητες, κέφι και χαρά!

Νεροτσουλήθρες – Περιπέτεια & Ταχύτητα!

Κρατήστε την ανάσα σας ….και το μαγιό σας! Για μικρούς και μεγάλους οι συγκλονιστικές νεροτσουλήθρες ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και διατηρούν το κέφι στο κόκκινο! Με super διαδρομές η απόλυτη κατάβαση για τους fun της περιπέτειας και της ταχύτητας. Υπάρχει η ελεύθερη πτώση, η φοβερή καμικάζι, το απίθανο κύμα, τα φανταστικά τούνελ που επιβραδύνεις και σταματάς για να καταλήξεις με ορμή στο νερό…Splash!

Δεν έχετε παρά να διαλέξετε:

Space-Hole

Black-Hole

Kamikaze Slide

Wave-Slide

Free Fall

Πάρτε μια ανάσα χαλαρώνοντας στη σκιά των gazebo και στις αναπαυτικές ξαπλώστρες που απλώνονται σε όλη την έκταση του Aqua Park. Δροσιστείτε ανάμεσα σε φοινικόδεντρα με ένα απολαυστικό ποτό και χαρείτε το αναζωογονητικό χάδι του ήλιου με ένα εξωτικό κοκτέιλ, αναψυκτικά, γλυκά και παγωτά στο μπαρ. 

www.clubmarinepalace.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook