Δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ο Άγγελος Καραχάλιος (Αγόρια 16) και ο Χρήστος Κασαπάκης (Αγόρια 12), κατέκτησαν το 2ο τουρνουά Ε3 για το 2016.

Οι δύο Χανιώτες τενίστες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο.

Η ενημέρωση του ΟΑΧ:

Την κατάκτηση του 2ου τουρνουά Ε3 για το 2016 κατάφεραν δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, ο Αγγελος Καραχάλιος στην κατηγορία Αγόρια 16 και ο Χρήστος Κασαπάκης στα Αγόρια 12.

Οι δύο Χανιώτες τενίστες κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στις κατηγορίες τους, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο.

Ειδικότερα, ο ο Καραχάλιος επικράτησε στον τελικό του Βίκτωρα Ζερβουδάκη του Α.Τ. Χανιά με 2-0 σετ (76(5), 61) ενώ ο Κασαπάκης κέρδισε στον τελικό τον Αναστάση Μανδαλενάκη του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με 2-0 σετ (61, 75).

Παράλληλα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο ΟΑΧ είχε συμμετοχές σε όλους τους τελικούς των κατηγοριών!

Πιο συγκεκριμένα:

• Στα Κορίτσια 12 ετών, η Αγγελική Βαϊδάκη αγωνίστηκε απέναντι στην Μαρία Κοντολαιμάκη του Α.Ο. Λατώ Αγ. Νικολάου χάνοντας με 2-0 σετ (61, 62)

• Στα Αγόρια 14 ετών ο Αλέξανδρος Διγενάκης του Ο.Α. Σούδας και ο οποίος προπονείται με τον Ο.Α. Χανίων έπαιξε απέναντι στον Αντώνη Τσαγλιώτη του Ο.Α. Ρεθύμνου ο οποίος νίκησε με 2-0 (64, 63).

• Και, στα Κορίτσια 14 ετών, την 1η θέση πήρε η Χαρά Βελιβασάκη του Ηράκλειο Ο.Α.Α. η οποία νίκησε στον τελικό την Μαρία Bαρβεράκη του ΟΑΧ με 2-1 σετ (63, 67(2), 60).

Συνολικά, οι συμμετοχές στο τουρνουά ανήλθαν στις 71, εκ των οποίων οι 23 ήταν για τον Ο.Α. Χανίων.

Στο ίδιο τουρνουά, έπαιξαν στα ημιτελικά οι Αντώνης Ματσαμάκης και Ανδρέας Κονταράκης στα Α16, οι Γιώργος Ζερβός και Αλέξανδρος Διγενάκης στα Α14 και η Στέλλα Μαρινάκη στα Κ12.

Στα προημιτελικά αγωνίστηκαν οι Νίκος Γατούδης-Μαλινδρέτος, Γιώργος Βαρβεράκης και Λευτέρης Χαλακατεβάκης (Α16), Εμμανουέλλα Τίτι και Μαριάνα Βογιατζόγλου (Κ14), Απόστολος Χαλακατεβάκης και Στέλιος Πετράκης (Α12) ενώ στους “16” πήραν μέρος οι Βασίλης Βολτυράκης (Α16), Αννα-Μαρία Σταμούλου (Κ14), Λευτέρης Ματσαμάκης, Ανδρέας Κωνστανταράκης (Α14) και Γιώργος Κοκκινάκης, Στέλιος Ζερβός και Μιχάλης Μαράκης (Α12).

Να σημειωθεί ότι οι αγώνες διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου στα γήπεδα του Α.Ο. Κυδωνίας Χανίων. Διοργανώτρια ήταν η Ζ’ Ενωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook