Ο Κώστας Τσίτας είχε παραχωρηθεί από τον Άρη Σούδας στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ την περασμένη σεζόν, αλλά πλέον είναι με τη… βούλα ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Χανίων.

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν από την ομάδα του λιμανιού τον υψηλόσωμο επιθετικό, που έκανε πολύ καλή χρονιά με 16 γκολ στο πρωτάθλημα κι ένα σημαντικό γκολ στα μπαράζ ανόδου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ:

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας, αλλά και κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιάννη Κατσούλη, αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο ποδοσφαιριστής Κώστας Τσίτας.

Ο παίκτης ανήκε την περασμένη περίοδο στον Άρη Σούδας και αγωνιζόταν ως δανεικός στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, σκοράροντας πολλά και κρίσιμα τέρματα για την ομάδα μας.

Κώστα, σε καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένειά σου!

Ευχαριστίες σε Πετράκη

Ο Γιώργος Πετράκης αποχώρησε από το ΙΝΚΑ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανακρωτηριακό. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με ανακοίνωσή της τον ευχαριστεί για την προσφορά του:

Επ’ ευκαιρίας ολοκλήρωσης της συνεργασίας της ομάδας μας με το Γιώργο Πετράκη, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τη συμβολή του στην πετυχημένη πορεία μας φέτος.

Γιώργο σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία με τη νέα σου ομάδα και καλή συνέχεια και υγεία στη ζωή και την ποδοσφιαρική σου πορεία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook