Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της Νομοθεσίας περί όπλων

Εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου υπόθεση κλοπής. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Τσεχίας (33χρονος και 34χρονη) κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου κοσμήματα.

Από την  κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 33χρονος με την 34χρονη διέπραξαν την εν λόγω κλοπή, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου. 

Σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρους του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν και στις αποσκευές των δύο αλλοδαπών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα και επιπλέον διάφορα άλλα αντικείμενα (αρώματα, καπέλα), τα οποία είχαν αφαιρέσει από το εν λόγω κατάστημα, καθώς και ένα μαχαίρι.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook