Ως μέλος της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων η Όλγα Κουργιαντάκη κατέλαβε δύο φορές την 5η θέση, στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στη Ριέκα της Κροατίας.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στην 5η θέση στην Ευρώπη στα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο βρίσκεται η Όλγα Κουργιαντάκη ως προέκυψε στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Ριέκα της Κροατίας.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας έδωσε μαζί με τις άλλες αθλήτριές μας, τον καλύτερό της εαυτό χαρίζοντας έτσι σημαντικές διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Ειδικότερα, η Κουργιαντάκη ήταν μέλος της χορογραφίας του Κόμπο που βαθμολογήθηκε με 84,1667 β. ενώ στο Ομαδικό συμμετείχε ως αναπληρωματικό μέλος, με τη βαθμολογία να βαθμολογείται με 157,2163 β.

Η χορογραφία του Ομαδικού αποτελείτο από τις: Αθανασία Τσόλα, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Δήμητρα Τσιαντή, Βαλεντίνα Φαραντούρη, αναπλ. Όλγα Κουργιαντάκη, Αναστασία Ταξοπούλου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Ειρήνη Καββάλου.

Η δε χορογραφία του Κόμπο αποτελείτο από τις εξής αθλήτριες: Ειρήνη Καββάλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Μαρία Ελένη Αρμάου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Δήμητρα Τσιαντή, αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Αθανασία Τσόλα.

Η πιο μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ομάδα είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τις Αθανασία Τσόλα και Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου (αναπλ. η Άννα Μαρία Ταξοπούλου) στο Ντουέτο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook