Μία απίστευτη κατάσταση κυκλοφοριακού χάους βιώνουν καθημερινά πολίτες και επισκέπτες στα Χανιά και η κατάσταση τους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε, έχει γίνει αφόρητη, αφού πλέον η μετακίνηση μέσα στο κέντρο της πόλης έχει γίνει δύσκολη ακόμα και για τους οδηγούς των δικύκλων.

Διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, τουριστικά πούλμαν που ξεφορτώνουν επισκέπτες όπου βρουν χώρο, χαμένοι τουρίστες οδηγοί που δεν ξέρουν που να πάνε αφού δεν υπάρχουν πινακίδες και τα λεωφορεία των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών που δεν έχουν χώρους στάσης και αποεπιβιβάζουν στην μέση του δρόμου, συνθέτουν ένα σκηνικό που αν μη τι άλλο θυμίζει μία σύγχρονη πόλη.

Στον αντίποδα η Δημοτική Αρχή, αντί να επικεντρώσει την προσπάθεια της να επιλύσει ίσως ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στην πόλη, μέσα στο φουλ της τουριστικής σεζόν, κλείνει δρόμους για ασφαλτοστρώσεις και έργα, επιδεινώνοντας το πρόβλημα και φωτογραφίζεται σε ανούσιες επιθεωρήσεις, έχοντας ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό αγώνα προκειμένου να διορθώσει την μέχρι τώρα κακή της εικόνα. 

Ωστόσο όμως δεν έχουν κατανοήσει ότι το πρόβλημα στο Δήμο Χανίων δεν είναι επικοινωνιακό αλλά ουσιαστικό και η κακή εικόνα δεν θα αλλάξει με 4-5 λωρίδες με καινούριο ασφαλτοτάπητα.

Η κακή εικόνα θα αλλάξει μόνο όταν η Δημοτική Αρχή σκύψει πάνω από τα σημαντικά προβλήματα της πόλης και δώσει λύσεις.

Φωτογραφίες απο το κυκλοφοριακό χάος σήμερα στα Χανιά και την ίδια στιγμή γίνεται επιθεώρηση στα έργα της οδού Ζυμβρακάκηδων. 

Από την επιθεώρηση των προηγούμενων ημερών στην οδό Ηρακλείου, όπου επίσης για ένα ολόκληρο πρωινό επικράτησε χάος στους γύρω δρόμους.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook