Ελπίδα στη «Ζωή της άλλης», διαβολογυναίκα στο θεατρικό σανίδι, αλλά και σύντροφος ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας μας, του Νικηφόρου Χαραγκιώνη.

Η ηθοποιός -η οποία αυτόν τον καιρό μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα σε πολύωρα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά «Ζωή της άλλης», όπου κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο και στο θεατρικό σανίδι, όπου πρωταγωνιστεί στο έργο «Διαβολογυναίκα» σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα, αποκαλύπτει τα προσωπικά της σχέδια και μιλά με αγάπη για τον άνδρα που βρίσκεται στο πλευρό της εδώ και λίγο καιρό.

Συνεργάζεστε με τον Σπύρο Ευαγγελάτο στο Αμφιθέατρο. Τα συναισθήματά σας;

Είναι μεγάλη τιμή που με σκηνοθετεί. Σπάνια συναντάς τόση καλοσύνη, ευγένεια, σεβασμό και -το σημαντικότερο- να μπορεί ένας συνεργάτης σου να σε πάει ένα βήμα παραπέρα και ως άνθρωπο.

Η «Διαβολογυναίκα» γράφτηκε πριν από χρόνια, όμως είναι επίκαιρο έργο.

Τη συγκεκριμένη ηρωίδα την οδήγησαν οι καταστάσεις να φερθεί με τέτοιο τρόπο, αφού ήταν καταπιεσμένη από την κοινωνία, τα ήθη και τα έθιμα, έπρεπε να παντρευτεί κάποιον ευκατάστατο για να εξασφαλιστεί -κάτι που συναντάμε έντονα στις μέρες μας- και τελικά βυθίστηκε σε μια ιστορία, όπου εμπλέκεται ακόμα και τρίτο πρόσωπο.

Θα μένατε έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης
;
Θα μου έκανε καλό, ύστερα από δύο χρόνια υπερέκθεσης στον κόσμο. Δεν θα μπορούσα να μείνω περισσότερο, μια και δεν το επιτρέπουν τα οικονομικά μου, αφού ζω από τη συγκεκριμένη δουλειά.

Εχετε προτάσεις για τη νέα σεζόν;
Κάτι συζητώ, αλλά ακόμα όλα είναι «στον αέρα». Το συζητώ γιατί είναι κάτι που με αφορά αλλά, αν δεν έρθει, δεν θα κάνω έκπτωση στη δουλειά μου, γιατί η κούραση και η φθορά είναι μεγάλη.

Εκπομπή θα θέλατε να παρουσιάσετε;
Οχι, ποτέ. Είμαι ηθοποιός και δεν θέλω να αγγίξω το κομμάτι της παρουσίασης. Υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν.

Οικογένεια και καριέρα συνδυάζονται;
Παλαιότερα νόμιζα πως συνδυάζονται, τώρα πια πιστεύω ότι είναι δύσκολο. Αν αποφασίσεις να κάνεις οικογένεια, είναι προτιμότερο για περίπου δύο χρόνια να απέχεις. Μόνο με θέατρο μπορεί να συνδυαστεί.

Είστε έτοιμη να γίνετε μητέρα;
Αγαπούσα από μικρή τα παιδιά και γύρω στα 10 μου είπα στη μητέρα μου ότι τώρα μπορώ να κάνω το δικό μου παιδάκι. Μου αρέσει η οικογένεια, τα παιδιά και με θεωρούσα πάντα έτοιμη να το αντιμετωπίσω.
 
Δεν έχει προκύψει γιατί οι προτεραιότητές μου ήταν άλλες. Θα ήθελα… Δηλαδή, με βλέπω με οικογένεια και παιδιά.

Ο σύντροφός σας, ο επιχειρηματίας Νικηφόρος Χαραγκιώνης, καθώς είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου, ήταν δύσκολο στην αρχή να καταλάβει τα ωράριά σας, την ανάγκη να παίξετε κάποια ερωτική σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή σας;

Είναι δύσκολο, αλλά όταν συναντήσεις τον άνθρωπο της ζωής σου, τότε θα δεχτεί το επάγγελμα που κάνεις ή το ωράριο, αρκεί να είναι ο άνθρωπός σου και να αγαπιέστε. Οταν έχει ανάγκη ο ένας να βρίσκεται δίπλα στον άλλον, υπάρχει κατανόηση.

Πιστεύω πως όταν ο σύντροφός σου είναι ουσιαστικός για σένα και θέλεις να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του, τότε αντέχεις πολλά πράγματα και γίνονται υποχωρήσεις.

Οπότε, βρήκατε τον άνδρα της ζωής σας;
Οπως λένε, η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από εμάς και συνήθως όταν λέμε «είμαι καλά και ευτυχισμένη», πάντα κάτι έρχεται που ανατρέπει τη δεδομένη κατάσταση που ζεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πάρα πολύ καλά.

Ο γάμος είναι μέσα στα σχέδιά σας;
Παντού γράφεται ότι παντρεύομαι και θέλω να αποκτήσω παιδί, αλλά δεν ισχύει. Θέλω να παντρευτώ και να αποκτήσω οικογένεια, όμως δεν κάνω σχέδια.

Είμαι καλά με τον άνθρωπό μου, θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια, αλλά δεν είναι κάτι που το έχω βάλει στο πρόγραμμα. Μπορεί να έλθει σε έναν χρόνο, σε δύο… Είμαι καλά με τον άνθρωπό μου και ζω το τώρα. Είμαι ευτυχισμένη.

Εχετε επηρεαστεί από τον ρόλο σας στη «Ζωή της άλλης» και έχετε μάθει να μαγειρεύετε;
Πραγματικά επηρεάστηκα από το σίριαλ και έχω αρχίσει να μαγειρεύω. Μαγειρεύω κλασικά φαγητά.

Οπότε, αρέσει στον σύντροφό σας που ασχολείστε με την κουζίνα;
Ναι… Νομίζω πως όλοι οι άνδρες, όταν αρχίζεις να μαγειρεύεις, το βλέπουν ως καλό σημάδι.

Την προηγούμενη εβδομάδα χάσατε τον παππού σας και, παρ’ όλα αυτά, παίξατε κανονικά στην παράσταση. Ηταν σκληρό για εσάς;
Το επάγγελμά μου έχει αυτή τη σκληρότητα. Ηταν δυσάρεστο που έχασα τον παππού μου. Στις 12 το μεσημέρι τον έθαψα και στις 7 έπρεπε να είμαι στο θέατρο.

 

Real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook