Σημαντική διάκριση για τον όμιλο διαχείρισης ξενοδοχείων με έδρα την Κρήτη, που με το δυναμικό μοντέλο λειτουργίας του και την προσύλωση στην ποιότητα, διεκδικεί το ευρωπαϊκό βραβείο επιχειρηματικότητας.

H OCEANOS HOTELS GROUP GREECE επιχειρηματικών συμφερόντων των αδερφών Πέτρου και Θεοδώρου Σταματογιαννάκη, πρόσφατα επιλέχθηκε ανάμεσα από χιλιάδες άλλες επιχειρήσεις στην Ευρώπη ως υποψήφια εταιρεία για το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2016-2017 (EUROPEAN BUSINESS AWARDS 2016-2017). Μια τιμητική διάκριση τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για τον τόπο μας, αποδεικνύοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της τοπικής και εθνικής οικονομίας μας.

Ο Κρητικός Ξενοδοχειακός Όμιλος Hotel Management OCEANOS HOTELS GROUP GREECE, με επιχειρηματική έδρα την Κρήτη, διαχειρίζεται Ξενοδοχειακές Μονάδες σε Χανιά, Μύκονο, Σαντορίνη και Αττική, με συμβόλαια πωλήσεων πολλών Χιλιάδων Ευρώ και με κυκλοφορία περίπου 17.500 τουριστών το χρόνο, συνεισφέροντας στην Κρητική Οικονομία με συνάλλαγμα και θέσεις εργασίας.

H OCEANOS HOTELS GROUP GREECE επιλέχθηκε για την δυναμικό της μοντέλο λειτουργίας βασισμένο σε πρότυπα εξωτερικού αλλά προσαρμοσμένου στις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς, αλλά και για την ραγδαία εξάπλωση του δικτύου της τα τελευταία τρία χρόνια.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι Ξενοδοχειακές Μονάδες που έχει αναλάβει η OCEANOS HOTELS GROUP GREECE έχουν άμεσα αποκτήσει κορυφαία δικτύωση σε πρακτορεία και πωλήσεις και κατα συνέπεια έχουν περάσει σε υψηλή κερδοφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες σε αγορές αλλά και μισθώσεις Ξενοδοχειακών Μονάδων στο [email protected] και στο www.oceanoshotels.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook