Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (PALSO) Ν.Ηρακλείου ανακοίνωσε ότι κατά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ι.Κ.Ξ.Γ (ΠΟΙΚΞΓ), η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 25 και 26 Ιουνίου 2016, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρός του, κ.κ. Χατζηδάκης Γιώργος και Κουταλάκης Νίκος, εξελέγησαν μέλη της νέας διοίκησης της ΠΟΙΚΞΓ με το δεύτερο να αναλαμβάνει και τα καθήκοντα του Εφόρου Γερμανικής Γλώσσας. Η κ. Αμανατίδου Λεμονιά, μέλος του συλλόγου, αναδείχτηκε πρώτη σε ψήφους στην Ελεγκτική Επιτροπή.

Ο κλάδος των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών εξέλεξε αντιπροσώπους για πρώτη φορά στη ΓΣΕΒΕΕ με τον κύριο Χατζηδάκη να πλειοψηφεί έναντι των λοιπών εκλεγέντων. Τα δε μέλη του συλλόγου PALSO Ηρακλείου, κ.κ.Μαστοράκης Κυριάκος και Μαστοραντωνάκης Κώστας κατέλαβαν τις θέσεις του β’ αναπληρωματικού μέλους στην ΠΟΙΚΞΓ και του α’ αναπληρωματικού στη ΓΣΕΒΕΕ αντίστοιχα.

Ο σύλλογος συγχαίρει από καρδιάς το σύνολο των εκλεγμένων συναδέλφων στα διάφορα όργανα της Ομοσπονδίας και τους εύχεται υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν να προασπίσουν και να προωθήσουν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του κλάδου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook