Με αφορμή την εγκατάλειψη του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης» οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας Μαλεβιζίου, Γιάννης Παραγιουδάκης και Χερσονήσου,  Γιώργος Μπαγουράκης  προέβησαν στην παρακάτω ανακοίνωση:

 «Εν μέσω της τουριστικής περιόδου και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης” έχει αφεθεί στη μοίρα του. Καθημερινά το αεροδρόμιο αντιμετωπίζει προβλήματα και βυθίζεται στην εγκατάλειψη και την παρακμή.

Το τελευταίο φαινόμενο που αφορά στις βλάβες που παρουσιάστηκαν στα συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού του αεροδρόμιου είχε ως αποτέλεσμα τη μετατροπή των χώρων υποδοχής των επισκεπτών σε σάουνα και την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Είναι αυτή η πρώτη και τελευταία εικόνα που αποκομίζει ένας επισκέπτης από το Ηράκλειο και την Κρήτη;

Είναι αυτή η μεταχείριση που δείχνει σεβασμό προς τα 2,5 περίπου εκατομμύρια τουριστών που επισκέπτονται την Κρήτη μέσω του αεροδρομίου;

Ο αρμόδιος Υπουργός κ. Σπίρτζης από τη μια υπογράφει «…με πόνο ψυχής» για την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, από την άλλη μένει άπραγος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δεύτερου μεγαλύτερου αεροδρομίου της χώρας που λειτουργεί υπό δημόσιο έλεγχο.

Από την Κρήτη ο κύριος Τσίπρας, ο οποίος είναι και Βουλευτής Ηρακλείου,  έχει πει τα περισσότερα ψέματα. Δεν μας αξίζει αυτή η συμπεριφορά!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook