Διακοπές τέλος στον Πλατανιά, αφού την Τετάρτη (29/06) ξεκινάει το “χτίσιμο” της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Μετά την εξαιρετική περσινή σεζόν οι “ερυθρόλευκοι” ανέβασαν τον πήχη των απαιτήσεων και στο νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσουν με αρκετά όνειρα για ακόμα καλύτερη πορεία.

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας η επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Μετά τις απαραίτητες ανάσες και το γέμισμα των “μπαταριών”, από την Τετάρτη 29 Ιουνίου οι παίκτες της ομάδας μας επιστρέφουν στο Μάλεμε καθώς αρχίζει το “χτίσιμο” για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι και παράλληλα αρκετά τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον κορμό του Πλατανιά που μετά την επιτυχημένη πορεία στο περυσινό πρωτάθλημα, ξεκινά με όνειρα και αυτοπεποίθηση το ταξίδι του στην πρόκληση που τον περιμένει.

Το πρόγραμμα θέλει τους παίκτες του Πλατανιά να ξεκινούν με τις εργομετρικές εξετάσεις, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όπου έχει οριστεί η επίσημη πρώτη με προπόνηση και αγιασμό.

Οι παίκτες της ομάδας θα παραμείνουν για προπονήσεις στο Μάλεμε μέχρι τις 14 Ιουλίου, ενώ από τις 15 μέχρι και τις 29 Ιουλίου η αποστολή θα μεταβεί στο Πράβετς όπου και θα πραγματοποιήσει εκεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook