Την ευκαιρία να γνωρίσουν την Ειρήνη και την Άννα Βασιλείου είχαν την Τρίτη 29/6 τα παιδιά που συμμετέχουν στο Indoor Summer Sports Camp του Δήμου Ηρακλείου , το οποίο διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια.  

Οι δυο Ηρακλειώτισσες πρωταθλήτριες του στίβου, οι οποίες πρόσφατα εξασφάλισαν την πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και τους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ αντίστοιχα, μοίρασαν αυτόγραφα και μίλησαν στα παιδιά σχετικά με την αγάπη τους για τον αθλητισμό, τα οφέλη της αθλητικής ζωής ενώ τους έδειξαν και ασκήσεις από την προπόνηση τους.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς υποδέχθηκε τις αδελφές Βασιλείου στο κλειστό και τους απένειμε  τιμητικές πλακέτες εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου για τη συνολική προσφορά τους στον αθλητισμό :

«Η Ειρήνη και η Άννα Βασιλείου είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά της πόλης  μας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μεγάλες διοργανώσεις που θα λάβουν μέρος αυτό το καλοκαίρι και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους και ως Έλληνες και ως Ηρακλειώτες».

Το Indoor Summer Sports Camp του Δήμου Ηρακλείου είναι ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο Camp πολύπλευρης αθλητικής ενασχόλησης που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να παίξει, να ψυχαγωγηθεί και να γνωρίσει βιωματικά τουλάχιστον δέκα διαφορετικά αθλήματα εσωτερικού χώρου. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες  των διοργανωτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook