Με αφορμή τις σπουδαίες επιτυχίες του Αντώνη Τσουρουνάκη και της Κατερίνας Καλαμαρίδη, ο Σύλλογος Γονέων Τεχνικής Κολύμβησης του ΝΟΧ εκφράζει την περηφάνια του.

Παράλληλα εκθειάζεται και ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών, ο προπονητής των δύο αθλητών και του ΝΟΧ, Ηλίας Καλαμαρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για άλλη μία φορά περήφανοι και παγκόσμιοι πρωταθλητές. Συχνά ακούμε και διαβάζουμε για παγκόσμιους πρωταθλητές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Πάντα αυτοί οι τίτλοι δημιουργούν δέος και σεβασμό για ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά έχουν καταφέρει να είναι στο αντικείμενο τους οι καλύτεροι στον κόσμο.

Όλα αυτά τα ακούμε, τα διαβάζουμε αλλά νιώθουμε ότι είναι πολύ μακριά από εμάς.

Αυτήν τη φορά όμως είναι δίπλα μας, είναι ένα κομμάτι από εμάς, είναι ο Αντώνης και η Κατερίνα, είναι τα παιδιά που εδώ και χρόνια μπαινοβγαίνουν χαμογελαστά στο κολυμβητήριο προσπαθώντας να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

Έτσι εκεί που πιστεύαμε ότι είναι χορτασμένοι από διακρίσεις και μετάλλια κατάφεραν και έφτασαν ακόμα ψηλότερα. Ο Αντώνης Τσουρουνάκης 1ος στον κόσμο στα 400μέτρα επιφάνεια και η Κατερίνα Καλαμαρίδη 3η στον κόσμο με την μικτή εθνική ομάδα της σκυτάλης στα 4x2.000μέτρα ανοιχτής θαλάσσης.

Τίμησαν τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας και ξεχώρισαν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον με την συμμετοχή χωρών που έχουν επί σειρά ετών παράδοση και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση. Τίμησαν τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τον προπονητή τους Ηλία Καλαμαρίδη, ο οποίος με αντίξοες συνθήκες καταφέρνει να προπονεί αυτού του μεγέθους αθλητές. Πετυχαίνει ειδικά την χειμερινή περίοδο σε μια μικρή 25μέτρων πισίνα και με ελάχιστες για τις ανάγκες του αθλήματος, σε αυτήν διαδρομές, να φτάνει τους αθλητές του στο υψηλότερο παγκόσμιο βάθρο.

Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η ανάρτηση παλαιού αθλητή του στα κοινωνικά δίκτυα που πανηγυρίζοντας τις επιτυχίες σχολιάζει: Ilias Kalamaridis όσα χρόνια και αν περάσουν αυτά θα κάνεις!!! 30 χρόνια επιτυχίες!!!

• Συγχαρητήρια για τις τεράστιες επιτυχίες και σας ευχόμαστε από καρδιάς με την ίδια επιτυχία να προχωράτε και στην ζωή σας αν και το θεωρούμε δεδομένο.

• Ευχαριστούμε που μας συγκινήσατε και μας κάνατε περήφανους.

• Σας ευχαριστούμε που τα παιδιά μας, σας έχουν πρότυπα

Εκ του συλλόγου