Το απόγευμα της Τετάρτης στο Μάλεμε έγινε η πρώτη συγκέντρωση του Πλατανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα η Χανιώτικη ομάδα γνωστοποίησε τα φιλικά που θα δώσει την περίοδο προετοιμασίας της στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μάλεμε, η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Με την ευχή για καλή ποδοσφαιρική χρονιά, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Πλατανιά, ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Η πρώτη μέρα κινήθηκε σε πιο χαλαρό ρυθμό ενώ σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σε δύο γκρουπ αξιολόγηση απόδοσης στο Τμήμα Αθλητικής Απόδοσης και μετρήσεων της ΠΑΕ, καθώς και αιματολογικές εξετάσεις.

Οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν από το Σάββατο, ενώ για την Δευτέρα 4 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη “πρώτη”, όπου θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στις εγκαταστάσεις του Μάλεμε για περίπου δύο εβδομάδες και στη συνέχεια η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει για την Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέχρι στιγμής η ομάδα μας έχει κλείσει τρία φιλικά παιχνίδια, κατά το διάστημα της παραμονής στο Πράβετς. Συγκεκριμένα θα παίξει στις 17 Ιουλίου με την OFC Pirin Blagoevgrad, στις 20 Ιουλίου με την PFK Montana 1921 και στις 28 Ιουλίου με την Ξάνθη.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook