Παρότι πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι αντικαταστάτης του Κώστα Παγανιά στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα ήταν ο Κώστας Γκολέμης τα δεδομένα φαίνεται ότι άλλαξαν.

Στην πρώτη προπόνηση της σεζόν παρευρέθηκε ο Γιώργος Μπερνεάνου, που διακρίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Πλατανιάς στην ιστοσελίδα του και όπως διαφαίνεται θα κάνει ακόμα ένα άλμα στην προπονητική του καριέρα.

Ο Μπερνεάνου την περασμένη σεζόν βρέθηκε από την Επισκοπή στον Κισσαμικό, όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τη δουλειά του και τώρα όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από το “δελφίνι” για ομάδα της Super League.

Ο “Μπέρνε”, που αυτές τις ημέρες διοργανώνει με ιδιαίτερη επιτυχία το Summer Goalkeeper Camp στη Μοναχή Ελιά, από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την προπονητική. Εργάστηκε στην Ακαδημία του Ντίνου Κούη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αμερική. Εργάστηκε στην Tottenham Hotspurs στη Φλόριντα των ΗΠΑ, ασχολήθηκε με την προπόνηση αναπτυξιακών ηλικιών και ειδικεύτηκε στους τερματοφύλακες. Στα Χανιά είχε έρθει ως ποδοσφαιριστής του Κρ. Αστέρα αλλά σχεδόν άμεσα βρέθηκε στην Επισκοπή ως προπονητής τερματοφυλάκων. Ακολούθησε η παρουσία του στον Κισσαμικό και τώρα ο Πλατανιάς. Από το 2014 έχει τη δική του Σχολή Τερματοφυλάκων, την 4Goalkeepers (4GK), για τερματοφύλακες ανεξαρτήτου συλλόγου και ηλικίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook