Ο ιδανικότερος τρόπος για να ανακαλύψετε τους “επίγειους παραδείσους” της Κρήτης, συνδυάζοντας διασκέδαση και χαλάρωση. Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις των καλοκαιρινών εκδρομών.

Κρήτη … ένας πραγματικός παράδεισος για τον επισκέπτη.

Κάθε γωνιά του νησιού, από την Ανατολή έως τη Δύση και από το Βορά μέχρι το Νότο έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει. Αυτή είναι η πραγματική μαγεία της Κρήτης … μοναδικοί προορισμοί εξωτικής ομορφιάς, παράδοση και εξαιρετική κουζίνα.

Η CRETAN DAILY CRUISES (Κρητικές Ημερήσιες Κρουαζιέρες), εδώ και 22 χρόνια, προσπαθεί να φέρει κοντά στον επισκέπτη, κάποιες από τις ομορφότερες γωνιές της Κρήτης και να τις ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Διαθέτοντας πλοία με άνετους χώρους, πληρώματα καταρτισμένα με επαγγελματίες, κρητική παραδοσιακή κουζίνα, άψογη εξυπηρέτηση, παιδότοπους και ψυχαγωγικό πρόγραμμα απασχόλησης των παιδιών εν πλω, η CRETAN DAILY CRUISES συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να προσφέρει με ασφάλεια  και ποιότητα, υπέροχα ταξίδια και αξέχαστες εμπειρίες διακοπών, σε επίγειους παραδείσους!”

Ας γνωρίσουμε λοιπόν καλύτερα, αυτές τις μοναδικές κρουαζιέρες:

Hμερήσια κρουαζιέρα από την Κίσαμο Χανίων στην Ήρεμη Γραμβούσα και στον Μπάλο

Το θρυλικό νησί των πειρατών, η Ήρεμη Γραμβούσα και η εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου είναι βιότοποι, περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, ενταγμένες στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ΝΑΤURΑ 2000!

Ημερήσια πειρατική κρουαζιέρα στον πανέμορφο  κόλπο της Σούδας, μια συναρπαστική θαλασσινή περιπέτεια στην Αλμυρίδα, το Μαράθι και το Λουτράκι

Τα παιδιά σας, κατά την διαδρομή ψυχαγωγούνται από έμπειρο ανιματέρ, και μεταμορφώνονται σε πειρατές, ζωγραφίζουν και συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια.

Βραδινή κρουαζιέρα στον κόλπο της Σούδας, με δείπνο, ζωντανή μουσική και χορό

Η καταπληκτική θέα των ακτών από το πλοίο, το φιλόξενο πλήρωμά, η ζωντανή μουσική, τα πλούσια εδέσματα και το κερασμένο κρασί, θα σας προσφέρουν ένα αξέχαστο γλέντι, σε μια βραδιά που ο χρόνος σταματά!

Ημερήσια κρουαζιέρα από την Ιεράπετρα στο χρυσαφένιο παράδεισο του νησιού Χρυσή

Το Νησί είναι ενταγμένο στο Ευρωπαικό πρόγραμμα ΝΑΤURΑ 2000 και έχει το μοναδικό στην Ευρώπη κεδρόδασος , πλούσια χλωρίδα και πανίδα, απίθανες παραλίες με αμέτρητα κογχύλια και άμμο σε υπέροχες αποχρώσεις..

Ημερήσια πειρατική κρουαζιέρα από το Μακρύ Γιαλό στο Κουφονήσι

Το νησί διαθέτει τριάντα έξι πανέμορφες παραλίες με ψιλή και χρυσή άμμο και πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά. Έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε ένα φανταστικό μπάνιο, να το περπατήσετε, αλλά και να χαλαρώσετε μέσα στον ερημικό αυτόν παράδεισο…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 28220 22888

www.cretandailycruises.com

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook