​Με… βρισιές και μπουκάλια υποδέχθηκε το κοινό τους Onirama κατά τη διάρκεια συναυλίας, όπως αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης!

«Έχουμε ζήσει πάρα πολλές εμπειρίες αυτά τα 16 χρόνια. Σκέψου ότι τη γυναίκα μου την ξέρω δέκα χρόνια. Έχουμε παίξει σε όλες τις συνθήκες: σε εγκαίνια μαγαζιού, σε γάμους, σε βαφτίσια φίλων, αλλά και σε ροκ συναυλία μεγάλου καλλιτέχνη όπου μας πετούσαν μπουκάλια και μας έβριζαν», λέει, στο περιοδικό «Down Town», ο Θοδωρής Μαραντίνης, όταν τον ρωτούν για το πιο τραγελαφικό που έχει ζήσει το συγκρότημα.

Περιγράφοντας τη στιγμή του γιουχαΐσματος, ο τραγουδιστής αναφέρει: «έγινε πριν από δέκα χρόνια σε συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Φαντάσου εμένα δέκα χρόνια νεότερο, εντελώς φλωρόφατσα, ν’ ανοίγω τη συναυλία με τύπους που ήταν εκεί από το πρωί, έπιναν μπύρες, άκουγαν Βασίλη τέρμα… Ξαφνικά, βγαίνουν κάποια παιδάκια που αρχίζουν να παίζουν. Μπορεί να έβριζαν και να πετούσαν μπουκάλια, αλλά καταφέραμε να τους κερδίσουμε έπειτα από 20 λεπτά. Αφού πρώτα φάγαμε τα μπινελίκια μας!».

star.gr