Αίσιο τέλος στη επικίνδυνη περιπέτειά της – Δείτε φωτογραφίες

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα στο σταθμό Hayes and Harlington στο βόρειο Λονδίνο όταν η πόρτα βαγονιού του τρένου «έκλεισε» το χέρι της με αποτέλεσμα αρχίζοντας να κινείται ο συρμός να τη σύρει στην αποβάθρα για περίπου δέκα μέτρα.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τραυματίστηκε στο κεφάλι και το σώμα της ενώ εάν είχε τραβηχτεί στις γραμμές θα είχε κινδυνεύσει και η ζωή της.

Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Ιούλιο και το Rail Accident Investigation Branch δημοσιοποίησε χθες την έκθεσή του, κρίνοντας πως ο οδηγός δεν είχε ελέγξει εάν ήταν ασφαλές να ξεκινήσει η αμαξοστοιχία.

Φαίνεται όμως πως ο οδηγός είδε να ανάβει το φωτάκι που ειδοποιεί πως οι πόρτες είναι κλειστές- παρότι μία είχε εγκλωβίσει το χέρι της γυναίκας.

Το περιστατικό εγείρει φόβους για το ενδεχόμενο η πόρτα να πιάσει το χέρι ή τα ρούχα κάποιου επιβάτη και ο οδηγός να μην το αντιληφθεί. Στην έκθεση προτείνεται να εξεταστεί αφενός εάν οι σιδηροδρομικές εταιρείες μπορούν να εγκαταστήσουν πιο εξελιγμένη τεχνολογία στις πόρτες των βαγονιών και αφετέρου η συμπεριφορά των ταξιδιωτών ώστε να αναδειχθούν οι παράγοντες που προκαλούν τέτοια ατυχήματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook