Αναστάτωση σε δεκάδες συνταξιούχους που περίμεναν την επιταγή – Θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την Δευτέρα

Μάταια πήγαν σήμερα το πρωί στα ΕΛΤΑ της Σούδας, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που – όπως κάθε μήνα – λαμβάνουν την σύνταξή τους μέσω επιταγής απο τα ΕΛΤΑ.

Οι επιταγές δεν έφτασαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ με αποτυέλεσμα να επικρατήσει ανησυχία και αναστάτωση.

Το θέμα αφορά σε περισσότερους απο 80 συνταξιούχους του ΟΓΑ που πληρώνονται κάθε μήνα με επιταγή.

Όπως είπαν στο Flashnews.gr απο τα ΕΛΤΑ Σούδας, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς κάθε μήνα οι επιταγές των δικαιούχων παραλαμβάνονται κανονικά μέσω του Κέντρου Διαλογής απο το Ηράκλειο.

Πάντως το πρωί υπήρξε μεγάλη αναστάτωση και ερευνήθηκαν όλα τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ μήπως είχε γίνει λάθος αποστολή χωρίς όμως να βρεθούν οι επιταγές.

Σε επικοινωνία του Flashnews.gr με το Κέντρο Διαλογής, μας είπαν ότι οι επιταγές δεν έφτασαν καν στο Κέντρο απο το οποίο γίνεται η διαλογή για ολόκληρη την Κρήτη, καθώς φαίνεται πως εστάλησαν, απο την Αθήνα, σε άλλον προορισμό.

Πάντως  δόθηκε η διαβεβαίωση πως οι επιταγές θα σταλούν το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, οπότε οι συνταξιούχοι θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή αφού μεσολαβεί το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα η προισταμένη των ΕΛΤΑ Χανίων κα Τζίνα Καλλιγέρη, ζήτησε μέσω του Flashnews.gr συγνώμη για την ταλαιπωρία των συνταξιούχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook