Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο το οποίο δείχνει έναν άνδρα να αιμορραγεί αφού έχει πυροβοληθεί από αστυνομικούς σε δρόμο του Σαν Φρανσίσκο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νεαρός κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων σε λεωφορείο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε πληρώσει το αντίτιμο των 2 δολαρίων, με αποτέλεσμα να τον κατεβάσουν. Εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει και κατά την διάρκεια καταδίωξης, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τους πυροβόλησε και εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Η αστυνομία επιμένει οτι ο νεαρός πυροβόλησε πρωτος εναντίον των αστυνομικών. Αυτόπτες μάρτυρες λένε οτι δεν είδαν να σηκώνει όπλο. Κάποιοι άλλοι λένε οτι ήταν ύποπτος για 4 φόνους.

'Οποια και αν είναι τελικά η αλήθεια, το γεγονός οτι ο 19χρονος πυροβολήθηκε 5 φορές από τους αστυνομικούς και επι ώρα αιμορραγούσε αβοήθητος δείχνει οτι η σκληρότητα που επέδειξαν οι αστυνομικοί δεν αρμόζει σε όργανα της τάξης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 16/07 στο Σαν Φρανσίσκο. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 19χρονος ο οποίος πέθανε στο πεζοδρόμιο αβοήθητος, οπλοφορούσε.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας υποστήριξε οτι το περιστατικό έγινε οταν ο νεαρός κατά την διάρκεια ελέγχου εισιτηρίων από αστυνομικούς σε λεωφορείο βρέθηκε να μην έχει πληρώσει το αντίτιμο των 2 δολαρίων. Τον κατέβασαν από το λεωφορείο αλλά εκείνος κατάφερε να τους ξεφύγει.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης οι αστυνομικοί υποστηρίζουν οτι εκείνος τους πυροβόλησε και με την σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά.

Ο νεαρός αιμορραγούσε για ώρα πεσμένος αβοήθητος στο πεζοδρόμιο, άοπλος και με τους αστυνομικούς να έχουν συνεχώς προτεταμένα τα όπλα εναντίον του λες και ήταν ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον κόσμο! Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα πέθανε!

Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές σκηνές...