Την εξαιρετική χρονιά του με τον ΠΑΟΚ, όπου μάλιστα αναδείχθηκε κορυφαίος φουνταριστός του πρωταθλήματος, ο Μανώλης Σολανάκης την “εξαργύρωσε” με μία σημαντική μεταγραφή.

Ο Χανιώτης πολίστας, που πρόσφατα ήταν μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Final World League, θα φοράει από τη νέα αγωνιστική περίοδο το σκουφάκι της Βουλιαγμένης.

Οι “μπέμπηδες” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σολανάκη, που είχε αρκετές προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες και αυτή της Μπαρτσελονέτα.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

Ο Μανώλης Σολανάκης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Βουλιαγμένης και απο την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα μας καθώς θα είναι κάτοικος Λαιμού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανώλης είχε προτάσεις απο άλλες Ελληνικές ομάδες αλλά και απο το εξωτερικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του Συμβολαίου μας δήλωσε.

<< Θα ήθελα να ευχριστήσω την Βουλιαγμένη και τον Κύριο Λούδη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και να δηλώσω πως είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Βουλιαγμένης και πως είμαι αποφασισμένος, μέσα απο σκληρή δουλειά να βοηθήσω την ομάδα μου να διακριθεί και να πραγματοποιήσει τους στόχους της>>.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook