Η ανακοίνωση του βουλευτή ΔΗΣΥ Λ.Αυγενάκη για τις συγκρούσεις πολιτών με ιδιοκτήτες ταξί είναι η εξής:

«Οι σημερινές συμπλοκές μεταξύ επαγγελματικών ομάδων και μεμονωμένων πολιτών με ιδιοκτήτες και οδηγούς ΤΑΞΙ που σημειώθηκαν σε Αεροδρόμια και Λιμάνια της χώρας, αποτελούν τη θλιβερή έκβαση της ανικανότητας και της ασυνέπειας της κυβερνητικής πολιτικής.

Κατανοούμε ότι με τη διαφοροποίηση των χειρισμών και των θέσεων μεταξύ του πρώην και του νυν Υπουργού Μεταφορών, το κυβερνητικό επιτελείο εμπαίζει τους ταξιτζήδες, αποδεικνύοντας μάλιστα για ακόμα μια φορά την αδυναμία του να προχωρήσει σωστά στο αναγκαίο πλήρες άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.

Η Δημοκρατική Συμμαχία υπογραμμίζει ότι οι ακραίες αντιδράσεις από όπου και αν προέρχονται είναι καταδικαστέες, καθώς υπονομεύουν την εικόνα της χώρας μας, στρέφονται εναντίον του κοινωνικού συνόλου και των επαγγελματιών, χτυπούν την καρδιά του τουρισμού και της οικονομίας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι. Σε κάθε περίπτωση, οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να προχωρήσουν με συγκεκριμένους, εκ των προτέρων γνωστούς όρους, αλλά και προϋποθέσεις».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook