Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα «Προοπτικές Ενδυνάμωσης της Κρήτης ως Τουριστικό Προορισμό. Συνέργειες Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Amirandes στις Γούβες Ηρακλείου.

Την πρόσκληση της εκδήλωσης που συνυπογράφουν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης προσκαλούνται να συμμετέχουν ο ΕΟΤ, Περιφέρεια, Δήμοι,  όλοι οι φορείς του τουρισμού, Επιμελητήρια, παραγωγικοί φορείς-υπηρεσίες και άλλοι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό φορείς.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός και θα μιλήσουν ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης και ο γεν. Διευθυντής marketing Greece Ιωσήφ Πάρσαλης.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook