Με επίκαιρη ερώτηση του προς το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας & Θρησκευμάτων, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, φέρνει στη Βουλή την αναγκαιότητα λειτουργίας των πέντε (5) έτοιμων σχολικών μονάδων στο Δήμο Ρεθύμνου.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης, που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, έχει ως εξής:

Τα κτήρια για πέντε σχολικές μονάδες (2 Γυμνάσια, 2 Λύκεια και 1 Δημοτικό) στο Δήμο Ρεθύμνου είναι έτοιμα και μπορούν να λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο, αν το Υπουργείο Παιδείας ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και εξασφαλίσει την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή (θρανία, πίνακες, υπολογιστές κλπ).

Επειδή οι παραπάνω σχολικές μονάδες έπρεπε να λειτουργούν από τον περασμένο Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δήμου,

ερωτάσθε κ. Υπουργέ

Με ποιες ενέργειες θα εξασφαλίσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβρη οι πέντε έτοιμες σχολικές μονάδες στον Δήμο Ρεθύμνου;

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook