Ένας “παλιός”, ο Κώστας Μενδρινός, αλλά και δύο νέα πρόσωπα, οι Γιώργος Μανούσος και Χρήστος Καρυπίδης μίλησαν εκ μέρους των παικτών του Πλατανιά στο περιθώριο της επίσημης “πρώτης”.

Ο Κώστας Μενδρινός, που τον Ιανουάριο του 2014 είναι στο δυναμικό των “ερυθρόλευκων” δήλωσε τα εξής: «Τη χρονιά που ξεκινά να είμαστε καλά όλα τα παιδιά, να έχουμε μία καλή προετοιμασία, να είμαστε υγιείς και πρώτα ο Θεός όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα να παρουσιάζουμε από το πρώτο παιχνίδι την εικόνα που είχαμε πέρσι».

Για το αν μπορεί να επαναλάβει την περσινή του πορεία ο Πλατανιάς: «Φυσικά και μπορεί. Μην ξεχνάμε τους στόχους όμως, γιατί αυτοί οι στόχοι πρέπει πρώτα να εκπληρωθούνε και πιστεύω ότι η γρήγορη σωτηρία είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε να εκπληρώσουμε».

Ένα από τα σημαντικά αποκτήματα της Χανιώτικης ομάδας, ο Γιώργος Μανούσος, ανέφερε τα εξής:  «Εγώ θέλω να ευχηθώ να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα. Να ξεκινήσει καλά η χρονιά, να μην έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα. Ήρθα σε μία ομάδα, η οποία έχει πάρα πολύ καλό κλίμα. Κατευθείαν όλα τα παιδιά με αγκαλιάσανε και αισθάνθηκα από την πρώτη κιόλας μέρα ότι ήρθα σε μία ομάδα η οποία είναι με όλη τη σημασία της λέξης οικογένεια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και οι ευχές οι δικές μου είναι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τους στόχους της ομάδας και τους δικούς του«Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρσι…»

Για το γεγονός ότι είχε πολλές προτάσεις αλλά επέλεξε τον Πλατανιά«Δεν θέλω να αναφερθώ αν είχα προτάσεις, είχα κάποιες ομάδες να πάω, αλλά θεωρώ ότι ήρθα στην ομάδα που με ήθελε περισσότερο, το είπα και στις δηλώσεις μου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό και ευελπιστώ να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν να έρθω εδώ».

Για το αν έπαιξε σημασία στην απόφασή του η παρουσία ενός έμπειρου και γνωστού προπονητή όπως ο Παράσχος«Νομίζω ότι πιο πολύ σημασία έπαιξε ο προπονητής, γι’ αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ».

Για το αν μπορεί ο Πλατανιάς να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή«Ναι σίγουρα και μπορεί να κάνει και καλύτερη πορεία. Απλά καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι. Πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα πάνε όλα καλά».

Ο πολύπειρος αμυντικός, Χρήστος Καρυπίδης, σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε τα εξής: «Σίγουρα όπως κάθε χρονιά κάθε προετοιμασία είναι δύσκολη, μπαίνουν οι βάσεις για όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας. Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά προς το παρόν. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πρώτα απ’ όλα υγιείς και να έχουμε μία ανάλογη πορεία με την περσινή».

Για το γεγονός ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Παράσχου«Σίγουρα με τιμάει ότι ο προπονητής δείχνει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά, σκληρά στις προπονήσεις για να καταφέρω να βγάλω το καλύτερό μου πρόσωπο στο γήπεδο και να μπορέσω να τον δικαιώσω».

Για το αν μπορεί ο Πλατανιάς να επαναλάβει την περσινή πορεία«Πιστεύω ότι μπορεί να το επαναλάβει, γιατί το σημαντικό είναι ότι έχει μείνει ο κορμός της περσινής ομάδας και με κάποιες προσθήκες που έχουν γίνει ή θα γίνουν ακόμα νομίζω ότι η ομάδα θα έχει μία ανάλογη πορεία».

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook