Μέσα σε ένα ιδιαιτέρως θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Ενορίας Άνω Αρχανών, η παρουσίαση των νεανικών δραστηριοτήτων.

Η Ενορία Άνω Αρχανών στοχεύοντας να καλλιεργήσει πνεύμα αγάπης, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, συλλογικότητας, συνεργασίας και συνάμα να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο των παιδιών του τόπου μας, οργάνωσε την χρονική περίοδο που 2015-2016 με πολύ ενδιαφέρον, ομάδες Θεάτρου, Παιδικής χορωδίας, ζωγραφικής, κατασκευών και Κοινωνικού φροντιστηρίου.

Με το πλήρωμα του χρόνου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για δημιουργία τμημάτων Αγιογραφίας και διακοσμητικής με χαρτί (Ντεκουπάζ).

Οι ομάδες των παιδιών παρουσίασαν τις θεματικές τους ενότητες με την συνδρομή των εκπαιδευτών τους, αναδεικνύοντας τις ώς άνω αναφερόμενες αξίες.

Ο προϊστάμενος της Ενορίας Αιδ. Πρωτ. Γεώργιος Κασσαβετάκης αφού ευχαρίστησε  όλους τους ανθρώπους οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και αναφέρθηκε στην συνέχεια των προαναφερόμενων δραστηριοτήτων όπως και άλλων τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και να αποτελέσουν πρότυπο για ανάλογες πρωτοβουλίες.