Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ηρακλείου , διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την ευρεία ενημέρωση των φορέων και του τοπικού πληθυσμού, υπό τον τίτλο:  «Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί».

    Στην ενημέρωση που θα γίνει στο Καστέλλι την Παρασκευή 08/07/2016 και ώρα 19.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο και οι δυνατότητες των νέων προγραμμάτων CLLD/LEADER  και LEADER  Αλιείας, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020, καθώς και την προτεινόμενη περιοχή εφαρμογής των προγραμμάτων αυτών στην Ύπαιθρο του Νομού Ηρακλείου . 

   Στην εκδήλωση αυτή μπορούν να συμμετέχουν φορείς και τοπικός πληθυσμός, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για την περιοχή  παρέμβασης και το εταιρικό σχήμα, όσο και για το επενδυτικό τους ενδιαφέρον.

   Η άποψη και η εμπειρία όλων είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του Νομού, καθώς θα θέσει τις αναπτυξιακές βάσεις κάθε περιοχής για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο.

  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook