Με  3 κύπελλα, μετάλλια και πολλές εμπειρίες ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για τον Α.Ο.ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στα “ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ”.

Συγκεκριμένα στο Ξίφος Μονομαχίας εφήβων ο τελικός ήταν υπόθεση του ΘΗΣΕΑ καθώς ο Καραπιδάκης Ιωάννης επικράτησε του Πάσσαμ Φίλιππου.

Στο Ξίφος Μονομαχίας ανδρών τα 3 από τα 4 μετάλλια ήταν πάλι υπόθεση του συλλόγου μας με νικητή πάλι τον Καραπιδάκη Ιωάννη κερδίζοντας αυτή τη φορά τον Πρόντανοβ Στέφανο.Στην 3η θέση ο Πάσσαμ Φίλιππος και στην 5η θέση ο Πανταζόγλου Νικόλαος.

Στη σπάθη παμπαίδων ο Πάσσαμ Ιάσονας επικράτησε με ευκολία  και σήκωσε το 3 κύπελλο του συλλόγου σε αυτούς τους αγώνες. Στη σπάθη γυναικών η Καραπιδάκη Ανθή αν και  κατά 2 κατηγορίες πιο μικρή έχασε στις λεπτομέριες την πρόκριση στον επόμενο γύρο και μία θέση στα μετάλλια. Ο προπονητής Αλέξανδρος Κοντογιάννης δήλωσε μεταξύ άλλων: ” Η φετινή χρονιά αποτέλεσε  ορόσημο για την μετέπειτα πορεία του Α.Ο ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Οι αθλητές μας έδειξαν οτι πάντα με σκληρή δουλειά μπορούν να στοχεύουν ψηλά!”

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν την φετινή χρονιά ούτως ώστε ο σύλλογος να  μπορέσει να ανταποκριθεί στο έπακρο στις αθλητικές του υποχρεώσεις, γονείς , αθλητές, προπονητές. Επίσης να συγχαρεί όλους τους αθλητές. Οι προπονήσεις του συλλόγου θα συνεχιστούν και τον μήνα Ιούλιο.

Για πληροφορίες  μπορείτε να επισκεφθειτε το www.aothiseas.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook