Μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στον χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή Αντώνη Τσουρουνάκη, στη χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Καλαμαρίδη και στον προπονητή τους Ηλία Καλαμαρίδη διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η πρωτοβουλία άνηκε στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για την εκδήλωση:

Αφιερωμένη στον χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή Αντώνη Τσουρουνάκη, την χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Κατερίνα Καλαμαρίδη και τον προπονητή τους Ηλία Καλαμαρίδη ήταν η βραδιά της Δευτέρας (4/7) στον προαύλιο χώρο του κολυμβητηρίου Χανίων.

Μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, τους επιφυλάχθηκε υποδοχή, καθώς επίσης τους έγινε τιμητική βράβευση.

Ηταν μια βραδιά όπου η οικογένεια του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης φόρεσε τα… γιορτινά της για ν’ αποδώσει τιμή στους παγκόσμιους πρωταθλητές και τον πρωτομάστορα αυτών των μεγάλων επιτυχιών, τον προπονητή Ηλία Καλαμίδη.

Η συγκίνηση, ο θαυμασμός για τα επιτεύγματα των αθλητών και η χαρά για ό,τι έγινε στο Βόλο επικράτησαν ως συναισθήματα σε μια εκδήλωση που ήταν πολύ όμορφη και συνοδεύτηκε από μουσική, χορό και καλό φαγητό.
Σε ό,τι αφορά τις βραβεύσεις, ο νονός του Αντώνη Τσουρουνάκη, Σταύρος Κελαϊδής ήταν αυτός που απένειμε την πλακέτα στον χρυσό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο επίτιμος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Τάκης Χουλιόπουλος βράβευσε την Κατερίνα Καλαμαρίδη ενώ η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη βράβευσε τον προπονητή Ηλία Καλαμαρίδη.

Σχετικά με την εκδήλωση, η έφορος του Τμήματος, Παρασκευή (Βούλα) Δουβίτσα-Παπαδάκη τονίζει τα εξής:

«Είμαι πολύ περήφανη για το Τμήμα που εκπροσωπώ, τόσο για τις πρωτιές και την συνεχή προσπάθεια των αθλητών μας όσο και για την στήριξη και την πολύτιμη βοήθεια όλων των γονιών καθώς επίσης και την παρουσία των εκπροσώπων της διοίκησης του Ομίλου. Χίλια ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στο Σύλλογο γονέων – κηδεμόνων και φίλων Τεχνικής Κολύμβησης για την απόλυτη επιτυχία στην οργάνωση μιας υπεροχής συνάντησης προς τιμή του Αντώνη, της Κατερίνας και του κυρίου Ηλία. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους τομείς και πάντα πολλές επιτυχίες σε όλα τα τμήματα και όλα τα παιδιά μας».