Στα πράσα 20χρονος που εργάζονταν ως συντηρητής – Είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα αξίας 2.750 ευρώ

Ο ληστής και διαρρήκτης που άρπαζε χρήματα και κοσμήματα από πελάτες ξενοδοχειακής μονάδας στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ήταν τελικά υπάλληλος του ξενοδοχείου που εργάζονταν ως συντηρητής.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν αλλεπάλληλες καταγγελίες κλοπών σε δωμάτια του ξενοδοχείου όπου διέμεναν τουρίστες και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για την εξιχνίαση των κλοπών από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, οι οποίες οδήγησαν στα ίχνη του 20χρονου.

Ο νεαρός υπάλληλος συνελήφθη όταν είχε μπει σε δωμάτιο δύο νεαρών γυναικών από το Βέλγιο, από όπου απέσπασε το ποσό των 280 ευρώ..

Όπως αποκαλύφθηκε ο 20χρονος είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα αξίας 2.750 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, χθες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, 20χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Εξιχνιάστηκαν ακόμα πέντε υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί  σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν δύο αλλοδαπές υπήκοοι Βελγίου, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Από την αστυνομική προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 20χρονος διέπραξε την κλοπή, ο οποίος και συνελήφθη. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποίο αποδόθηκε στις παθούσες.

Από την συνεχιζόμενη και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση των αστυνομικών, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 20χρονος είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές σε δωμάτια του ξενοδοχείου και μια κλοπή σε τσάντα 21χρονης, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 2.500 ευρώ. 

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook