Φωτογραφία, ζωγραφική, κολλάζ, μικτές τεχνικές, πηλός, χαρτοπολτός, μουσική, χορός, ποίηση, συναντώνται στην Σαμπιονάρα από 15-23 Ιουλίου και συνθέτουν τις “Ideas Unlimited”.

Καλλιτέχνες από διάφορες χώρες, Ελλάδα, Σερβία, Αγγλία, Αυστραλία και Φιλανδία, παρουσιάζουν δημιουργίες τους σε μια απόπειρα να εμπνεύσουν, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν, με «Ιδέες χωρίς Όρια».

Παντρέματα υλικών και τεχνικών, που θέλουν να δηλώσουν ότι υπάρχουν άπειρες δυνατότητες στην έκφραση, την διεύρυνση της σκέψης και τον πειραματισμό. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχουν απεριόριστες επιλογές στην Τέχνη, στην Έκφραση, στις Σχέσεις και στην Υγεία μας γενικότερα.

Παράλληλα θέλουμε αυτό το γεγονός να μπορεί να προσφέρει εκτός από έμπνευση και μια βοήθεια στον πάσχοντα συνάνθρωπο – στον συμπάσχοντα! Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα κάλεσμα, στο οποίο όποιος θέλει και μπορεί, να προσφέρει την βοήθειά του.

Την προσφορά της Κοινωνικής Κουζίνας στα Χανιά, λίγο πολύ την γνωρίζουμε όλοι, γιατί είναι μία από τις δράσεις που τιμούν την πόλη. Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας γι αυτήν.

Οι Γιατροί του Κόσμου επίσης είναι ένας άλλος σημαντικός φορέας που προσφέρει πολύ χρήσιμο κοινωνικό έργο. Συλλέγουμε φάρμακα.

Η Κιβωτός του Κόσμου, με την Φροντίδα, Αγάπη, Στέγη & Εκπαίδευση για τα άπορα παιδιά και την απροστάτευτη μητέρα που προσφέρει από την αρχή της λειτουργίας της, έχει μοιράσει χαμόγελα και αισιοδοξία σε πολλούς συνανθρώπους μας. Οι καλλιτέχνες έχουν αφιερώσει κάποια έργα τους για την Κιβωτό, ώστε όποιος θέλει να κάνει κάποιες προσφορές γι αυτήν.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, σε παράλληλα events θα διεξαχθεί ποιητική βραδιά, μουσική, χορός, ομιλίες-παρουσιάσεις, κ.ά., των οποίων το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα. Πάντα με ελεύθερη συμμετοχή των επισκεπτών και δεκτές τις προσφορές τους για τον συνάνθρωπο.

Για αυτές τις μέρες θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν δώρα που θα προσφερθούν από τους υποστηρικτές της έκθεσης, οι συμμετέχοντες στον φωτογραφικό διαγωνισμό: «Share your Xperience! και κέρδισε». Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και λεπτομέρειες για την συμμετοχή στο διαγωνισμό, θα υπάρχουν στον χώρο της έκθεσης σε έντυπο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook