Η Shetamia Taylor ειναι η μοναδική πολίτης που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο Ντάλας όταν ένοπλοι άντρες άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών και ενώ ήταν σε εξέλιξη διαμαρτυρία ενάντια στην αστυνο9μική βία.

Η Taylor τραυματίστηκε στο πόδι και δεν κινδυνεύει η ζωή της. Μιλώντας στο Associated Press αδερφή της 37χρονης γυναίκας αναφέρει ότι βρισκόταν στη διαμαρτυρία μαζί με τους 4 γιους της ηλικίας από 12 έως 17 ετών όταν τραυματίστηκε. Όπως λέει, όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί η Taylor έπεσε πάνω στα παιδιά της για να τα προστατέψει.

«Όλοι άρχισαν να τρέχουν, να διασκορπίζονται και είπε ότι καθώς άρχισε να τρέχει την πέτυχε μια σφαίρα στο πίσω μέρος του δεξιού ποδιού της. Εκείνη αμέσως πήδηξε πάνω από ένα από τα αγόρια της, τον 15χρονο, πήδηξε πάνω του για να τον καλύψει στο έδαφος ενώ τον έσπρωχνε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και ένα πεζοδρόμιο», περιέγραψε.

Με τους υπόλοιπους γιους της έχασε επαφή καθώς διασκορπίστηκαν και περίμενε 5 λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία και να την απομακρύνουν από το σημείο. Η τραυματίας υποβάλλεται σε εγχείρηση.

iefimerida.gr

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook