Η μη εξασφάλιση έδρας είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Κισσαμικός δεν εξασφάλισε άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η διοίκηση της ομάδας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει παραχωρητήριο για κάποιο γήπεδο εντός Χανίων και όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της αν αυτό δεν συμβεί και τις επόμενες ημέρες, όπου θα καταθέσει έφεση για χορήγηση άδειας σε δεύτερο βαθμό, τότε θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, ότι ο μοναδικός λόγος που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, την άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, είναι η έλλειψη αγωνιστικής έδρας.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει παραχωρητήριο από γήπεδο στα Χανιά, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει τις επόμενες ημέρες, ώστε να μας χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μετά την έφεση που θα ασκήσει η ΠΑΕ.

Σας γνωρίζουμε όμως, ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση και δεν μας παραχωρηθεί τελικά ως έδρα κάποιο γήπεδο εντός του Νομού Χανίων, τότε η ΠΑΕ Κισσαμικός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία… μετακόμισης σε άλλον Νομό και θα αποχωρήσει αναγκαστικά εκ του λόγου αυτού, από το Πρωτάθλημα της Football League και ας αναλάβει ο κάθε αρμόδιος τις ευθύνες του.