Η Celestyal Cruises, φέτος το καλοκαίρι, ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης και προτείνει συναρπαστικά ταξίδια στο Αιγαίο με όμορφες Ιστορίες Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ. Οι επιβάτες της Celestyal Cruises από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο του 2016 θα έχουν την ευκαιρία με τις τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο», ειδικά σχεδιασμένες για Έλληνες και όχι μόνο, να βιώσουν ξεχωριστές εν πλω στιγμές διασκέδασης, αφιερωμένες, μεταξύ άλλων, στην ελληνική μουσική, τη γυναίκα του σήμερα, τον ελληνικό κινηματογράφο, την πανσέληνο, τη ντίσκο μουσική και τη δεκαετία του  ́80.

Οι επιβάτες της Celestyal Cruises που θα επιλέξουν την τριήμερη κρουαζιέρα «Ειδυλλιακό Αιγαίο» στις 15 και 22 Ιουλίου θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές με ερμηνείες από αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ θα επισκεφθούν Μύκονο, Κουσάντασι, Σάμο και Μήλο. Στην τετραήμερη κρουαζιέρα σε Σύρο, Τσεσμέ, Κω, Ίο και Σαντορίνη, στις 25 Ιουλίου, ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης δείχνει σε όλους μας τι θα πει ελληνικό γλέντι εν πλω.

Οι επιλογές όμως δε σταματούν εδώ. Στις 8 Ιουλίου στο Celestyal Crystal οι επιβάτες θα συμμετάσχουν σε μια επταήμερη κρουαζιέρα αφιερωμένη στη γυναίκα του σήμερα, με τη γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου. Για τους θεατρόφιλους, θα ανεβεί στη σκηνή του κρουαζιερόπλοιου για δεύτερη συνεχή χρονιά η παράσταση «Σίρλεϋ Βαλεντάϊν», σε αποκλειστική διασκευή για τη Celestyal Cruises. 

Μια κρουαζιέρα-αφιέρωμα στον αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο σάς περιμένει στις 29 Ιουλίου στο Celestyal Crystal, με θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις-αποσπάσματα από κλασικές ελληνικές ταινίες και μιούζικαλ. Το ελληνικό στοιχείο αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο με τις κρουαζιέρες που είναι αφιερωμένες στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και την παραδοσιακή μουσική, με τη συμμετοχή του Λυκείου των Ελληνίδων (11/07, 12/08, 19/08, 29/08) και τις μοναδικές εν πλω συναυλίες του σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη (5, 12, 22 και 29/8).

Στις καλοκαιρινές πανσελήνους, με αναχωρήσεις στις 18 Ιουλίου και 15 Αυγούστου, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Εύη Σιδηροπούλου από τον Best 92.6 και ο Νίκος Γκαραβέλας από το GRadio, αντίστοιχα, θα βρίσκονται στα Celestyal Crystal για να επενδύσουν μουσικά τα Full moon party. Στις θεματικές κρουαζιέρες-αφιέρωμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες (05 και 19/08), ο ολυμπιονίκης Γιώργος Χειμωνέτος θα παίξει μουσική για τους επιβάτες. 

Για τους λάτρεις της ντίσκο μουσικής, τα ευχάριστα νέα είναι πως η Celestyal Cruises έχει διοργανώσει Ντίσκο Κρουαζιέρα την 1η Αυγούστου, με μεγάλες επιτυχίες από τη διάσημη Idra Kayne και εξαιρετικές μουσικές μίξεις από τον DJ Πέτρο Μακρίδη, ενώ στις 26 Αυγούστου η αγαπημένη δεκαετία του ‘80 θα έχει την τιμητική της, με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τον DJ Σωτήρη Ρουμελιώτη να επιφυλάσσουν ένα αξέχαστο πάρτι πάνω στο Celestyal Olympia. 

Αν, από την άλλη, πιστεύετε ότι μπορείτε να αναδειχθείτε ως η Καλύτερη Φωνή της Κρουαζιέρας, τότε ο αγαπημένος μουσικός παραγωγός Θέμης Γεωργαντάς σας περιμένει στο Celestyal Olympia μαζί με συμμετέχοντες από το «The Voice of Greece», κατά τη διάρκεια των κρουαζιερών με ημερομηνία αναχώρησης 22 και 25 Ιουλίου, για έναν μουσικό διαγωνισμό που θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστος!

Κάθε Ιστορία Ελληνικού Καλοκαιρινού Φεστιβάλ της Celestyal Cruises επιφυλάσσει και μία έκπληξη για όλους στις κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο». Δημιουργικές δραστηριότητες σε όλους τους χώρους του κρουαζιερόπλοιου, θεματικά κουίζ αλλά και workshops πλαισιώνουν την κάθε Ιστορία, κάνοντάς την μια ολιστική, απολαυστική εμπειρία για κάθε ταξιδιώτη, ο οποίος επισκέπτεται παράλληλα πολλά από τα διαμάντια του Αιγαίου με ένα μόνο ταξίδι. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: CelestyalCruises.com.

Facebook: https://www.facebook.com/CelestyalCruises

YouTube: http://www.youtube.com/user/CelestyalCruises

Google+: http://plus.google.com/u/1/+celestyalcruises

Twitter: @celestyalcruises ● Pinterest: http://pinterest.com/celestyalcruises

Instagram: celestyalcruises ● Foursquare: https://foursquare.com/v/celstyal-cruises

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook