Με τη συμμετοχή μελών και πολλών φίλων του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, εκπροσώπων φορέων και αρχών, πραγματοποίησε ο καθιερωμένος θερινός χορός του Ρ.Ο.Η. στο Κτήμα Πασπάτη στη Χερσόνησο, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας Ροταριανής χρονιάς.

Ο Πρόεδρος Νικόλας Σπετσίδης υποδέχτηκε και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή όλους τους καλεσμένους, τονίζοντας τον ρόλο της ανθρωπιστικής προσφοράς του Ρόταρυ και το πόσο ενισχύεται από τα έσοδα ανάλογων εκδηλώσεων.


Καλωσόρισε ιδιαίτερα και αντάλλαξε το σήμα του Ρ.Ο.Η με τον Πρόεδρο του Ρ.Ο. Lod του Τελ Αβίβ Roeuven Gornot και την προΠρόεδρο του Ρ.Ο. Μαραθώνα – Νέας Μάκρης Χαρά Ιωαννίδου, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ ανακοίνωσε και την αποχώρηση από τον Όμιλο δυο Ροταριανών που τίμησαν επί δεκαετίες τον ρόλο του Ροταριανού: Του Βασίλη Παπαδόπουλου και τον Χριστόφορου Σταφυλάκη. Τα δυο αυτά μέλη ανακηρύχτηκαν σε επίτιμα, με τον προΠρόεδρο Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη να απονέμει το σχετικό πιστοποιητικό στον Βασίλη Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο Νικόλα Σπετσίδη να κάνει την σχετική απονομή στον Χριστόφορο Σταφυλάκη, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ανταλλαγή ευχών για μια καλή και εποικοδομητική Ροταριανή χρονιά, πολύ χορό, αλλά και την υπόσχεση απ’ όλους να συνεχίσει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου τις δράσεις προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook